Birdie -en unika fugl
Tahitiperle med guld og diamanter

 

 

Gallaring, unika cocktailring med barok Tahitiperle. Pyntet op med 18 karat guld og diamanter blev det til en fugl, Birdie. Den trekantet ringform, gør at Birdie ikke drejer rundt på fingeren.

Brillanter: 13 x 0,01 ct TW(G)VVS

SOLGT

 

 

Cocktailring med barock Tahitperle, med detaljer i 18 kt guld og brillanter. Unikum fugl siddende på trekantet ring.

Birdie, set fra oven. Her ses tydeligt den barokke form på perlen. 

Håndlavet smykke med unika perle fra Tahiti med guld og diamanter. Anderledes design af ringe

Lille fin detalje med diamant i halespidsen på Birdie.

Unika barok Tahitiperle bliver til håndlavet smykke hos Guldsmed Maria Prokesch

Muslingen er blevet podet med én perlemorskugle og har selv besluttet at lave den unikke form. Tahitiperle ændrer ofte farvenuance alt efter naturlys/ kunstlys og omgivelserne omkring dem. Her ses perlen inden den bliver til det unikke smykke. 

Gallaringe

Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget på hånden, prydet med fine detaljer og som giver ekstra opmærksomhed. Typisk en ring som på grund af dens størrelse og detaljer ikke er specielt praktisk til hverdagsbrug, men skøn at bære ved specielle lejligheder. 

Unika perlesmykke

Denne perle er helt unik i dens form. Designet har jeg lavet inspireret ud fra den ide jeg fik ved at kigge på perlen. Den kan derfor ikke genskabes 100 % da tilsvarende perle ikke kan skaffes helt magen til.

Der vil fremkommer flere unika smykker hvor jeg har genbrugt samme design ide, men tilpasset til den enkelte unikke perle.

Andre Gallaringe

Cocktailring, sommerfugl i guld med diamanter

Cocktailring, sommerfugl
i guld med diamanter

    Gallaring i 14 kt guld, sommerfugl med mange detaljer. En kombination af blanke og rustikke overflader. Hvide brillanter TW(G)VVS og beh. farvede brillanter isat. SOLGT Alle ringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Sommerfugl-ringen har en...

læs mere
Cocktailring, buttet blomst, ædelsten og diamanter

Cocktailring, buttet blomst,
ædelsten og diamanter

    Guldring i 14 kt, håndlavet gallaring med bløde former som blomst med specialslebet lemonkvarts og diamanter. Sten: 13 mm Ø SOLGT Alle ringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes.   Gallaringe Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige...

læs mere
Gallaring med grene, roser og stor cushion slebet diamant

Gallaring med grene, roser
og stor cushion slebet diamant

    Gallaring, i 14 kt hvidguld med grene og blade der fletter sig rundt, og roser i gult 18 kt guld. Stor 2 carat cushion slebet diamant og mindre brillanter. SOLGT Alle ringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes.   Gallaringen sidder rigtigt...

læs mere