Rosenslebet diamant
omgivet af flettet guldtråde

Fingerring til dame i 14 karat guld med rosenslebet diamant. Guldringen er i et enkelt og anderledes design, bukket og smedet af blanke guldtråde der er flettet ind i hinanden. Den rosenslebet diamant har  en svag lysebrun farve som også kaldes for champagne.

Rosenslib er et gammelt slib, hvor oversiden af diamanten er slebet med facetter der former stenen i en hvælving. Oftest er bunden næsten flad, men der kan være enkelte små facetter ved kanten hele vejen rundt. Rosenslebet diamanter stammer helt tilbage fra slutningen af 1400 tallet. På det tidspunkt blev diamanter slebet med diamantstøv på en slibeskive af støbejern. I dag bliver diamanter stadig slebet med diamantstøv, men på en elektrisk rondel, hvor stenen blevet spændt fast i forskellige vinkler.

Guldet er bukket og smedet så det indrammer fatningen til diamanten smukt. Et design med lethed. Guldringe til kvinder der ønsker en fingerring som både er elegant og fylder på hånden.

SOLGT

Guldring med sten, bliver designet så sten fremhæves på smukkeste vis. Håndlavede smykker der opfylder dine personlige ønsker. Kontakt mig gerne for et møde.