Guldsmed Maria Prokesch

Maria Prokesch er guldsmed og laver guldsmykker med perler og sten

Maria Prokesch er udlært Guldsmed fra Per Borup Design i år 2000, med udmærkelse og medalje. Her lærte hun alle de gamle håndværks traditioner af sine dygtige læremestre. I 2008 etablerede Maria eget værksted. Hun designer og fremstiller selv alle smykker. Inspirationen kommer fra hendes livssyn:

”Livet er et eventyr og smykker er en hyldest til hverdagen.”

Guldsmed Maria Prokesch arbejder både med traditionel og utraditionel smykkedesign. Specielt smykkedesign som fremhæver specielslebet sten og unika perler har hos Maria deres egen stil.

Der er kælet for de små detaljer som fortæller hver deres historie. På den måde får smykkerne deres helt eget udtryk.

Vielsesringe

Maria Prokesch er kendt for at designe og for sine håndlavede personlige vielsesringe. 
Som kommende ægtepar, bliver I inviteret med i designprocessen. I skal vælge guld, ædelstene og design som passer lige til jer. Undervejs får I en masse muligheder og faglig vejledning af Maria. Det hele formes til smukke håndlavede ringe, som fortæller jeres unikke historie.

Ringe

Alle ringe bliver lavet på bestilling da den skal passe til den enkelte finger. Den korrekte størrelse og pasform er altafgørende for hvordan ringen føles at have på. Det er vigtigt at ringen giver fri bevægelighed samtidig med at den skal være rar at have på. Maria laver ringe i mange forskellige stilarter, hvor forskellige kombinationer kan kombineres.

Egen smykkekollektion

Øreringene og vedhæng med forglemmgiej blomster, diamanter og smukke perler er en del af Maria Prokesch’s designsignatur. Smykkeserien hedder Blomsterflora og har mange varianter. Kig i kategorierne for både smukke øreringe og fine vedhæng, og se også de andre forskellige eksklusive og elegante smykker. Alle i 18 karat guld og den fineste håndlavet kvalitet.

Armbånd

Armbånd, armringe og armbøjler, er smuk pynt til håndleddet. Armbånd med forskellige slags pynt, hjerter, blomster og perler. Armringe kan smedes i den brede og facon som der ønskes. Alle armbøjler bliver speciallavede efter hver enkelt kunde, så den sidder perfekt på håndleddet. Stilen går fra det helt enkle til smykker med mange detaljer. Alle personlige valg.

Unika smykker

Fantastiske perler og sjældne slibninger. Smykker lavet ud fra kundens egen tegning er unika smykker og laves ikke magen til igen. Smykker lavet ud fra en ide kunden har, men hvor Maria udarbejder den videre idé til et smykke, tilhører design Maria Prokesch. Perler som er helt unikke i deres form, kan ikke genskabes 100 %, da tilsvarende perle ikke kan skaffes igen. Alle Alle unika smykker er håndlavede og har deres eget særpræg og fine design.

Herre smykker

Herresmykker til manden har sin helt egen kategori. Her er både ringe, vedhæng og manchetknapper. Stilen er både traditionel og utraditionel. Find den perfekte gave til manden, en eksklusiv guldknap eller en håndlavet personlig nøglering. Mulighederne er mange, og specielle ønsker er altid velkommen.

Specialbestillinger af smykker

Maria Prokesch specialdesigner alle slags smykker, også gerne på bestilling. Der skaffes også gerne forskellige ædelsten, diamanter og perler hjem, som kan løse opgaven, og opfylde jeres ønsker og drømme.

Evigt minde

Et smykke er en meget personlig ting, som ofte betyder noget helt specielt for den som køber det, og også for den som modtager smykket som gave. Hos Maria Prokesch bliver der derfor hver gang givet rigtig god service, når I skal vælge jeres smykke.

Favoritter

På hjemmesiden hos Maria Prokesch kan de forskellige smykker markeres som favoritter så de bliver gemt. Tryk på dette link for at gense dine favorit smykker

Guldsmed Maria Prokesch
Guldsmed Maria Prokesch håndlaver smykker på guldsmedeværksted
Kontakt guldsmed Maria Prokesch og køb dine personlige og håndlavede smykker og vielsesringe her

Ring til mig