Guldsmed Maria Prokesch

Maria Prokesch er guldsmed og laver guldsmykker med perler og sten

Maria Prokesch er udlært Guldsmed fra Per Borup Design i år 2000, med udmærkelse og medalje. Her lærte hun alle de gamle håndværks traditioner af sine dygtige læremestre. I 2008 etablerede Maria sit smykkefirma som Guldsmed med eget værksted. Hun designer og fremstiller selv alle smykker. Inspirationen kommer fra hendes livssyn:

”Livet er et eventyr og smykker er en hyldest til hverdagen.”

Guldsmed Maria Prokesch arbejder både med traditionel og utraditionel smykkedesign. Specielt smykkedesign som fremhæver specialslebet sten og unika perler har hos Maria deres egen stil.

Der er kælet for de små detaljer som fortæller hver deres historie. På den måde får smykkerne deres helt eget udtryk. Håndlavede smykker i høj kvalitet og med et smykkedesign der er gennemarbejdet i alle detaljer.

Vielsesringe

Maria Prokesch er kendt for sit smykkedesign og for sine håndlavede personlige vielsesringe. 
Som kommende ægtepar, bliver I inviteret med i designprocessen sammen med Guldsmed. I kan vælge guldfarver, ædelstene og design som passer lige til jer. Undervejs får I en masse muligheder og faglig vejledning af Maria. Jeres valg smedes til smukke håndlavede ringe, som fortæller jeres unikke historie.

Ringe

Alle er håndlavede guldringe på bestilling da fingerring skal passe til den enkelte finger. Den korrekte størrelse og pasform er altafgørende for hvordan ringen føles at have på. Det er vigtigt at ringen giver fri bevægelighed samtidig med at den skal være rar at have på. Guldsmeden håndlaver ringe i mange forskellige stilarter, hvor forskellige kombinationer kan kombineres. Vælg smal guldring eller bred guldring der passer til dig uanset om din størrelse er lille eller til store fingre. Ved et designmøde vil du sammen med Guldsmeden finde frem til den rigtige guldring til dig.

Egen smykkekollektion

Smukke øreringe og vedhæng med forglemmgiej blomster, diamanter og smukke perler er en del af Maria Prokesch’s designsignatur. Smykkeserien hedder Blomsterflora og har mange varianter. Kig i kategorierne for både smukke øreringe og fine vedhæng, og se også de andre forskellige eksklusive og elegante smykker. Alle i 18 karat guld og den fineste håndlavet kvalitet.

Armbånd

Armbånd, armringe og armbøjler, er smuk pynt til håndleddet. Armbånd med forskellige slags pynt, hjerter, blomster og perler. Håndlavede armringe kan smedes i den brede og facon som der ønskes. Alle armbøjler bliver speciallavede efter hver enkelt kunde, så den sidder perfekt på håndleddet. Vælg her massive guld armringe der kan bruges hver dag. Stilen går fra det helt enkle til designsmykker med mange fine detaljer. Alle håndlavede smykker med personlige valg til dig.

Unika smykker

Fantastiske perler og sjældne slibninger. Håndlavede smykker ud fra kundens egen tegning er unika smykker og sælges ikke magen til igen. Bestilte smykker håndlavet ud fra en ide kunden har, men hvor Maria udarbejder den videre idé til et smykke, tilhører design Maria Prokesch. Perler som er helt unikke i deres form, kan ikke genskabes 100 %, da tilsvarende barokke perle ikke kan skaffes igen. Muslingen kan fremstille ganske specielle kulturperler der bruges i smykkedesign hos Guldsmed Maria. Alle unika smykker er håndlavede og har deres eget særpræg og fine design.

Herre smykker

Herresmykker til manden har sin helt egen kategori. Her er både håndlavede ringe, vedhæng og manchetknapper. Smykkestil er både traditionel og utraditionel. Find den perfekte gave til manden, en eksklusiv guldknap eller en håndlavet personlig nøglering. Stilart kan være enkle herresmykker eller mere rå smykker til mænd. Mulighederne er mange, og specielle ønsker er altid velkommen.

Specialbestillinger af smykker

Maria Prokesch specialdesigner alle slags smykker, også gerne på bestilling. Køb håndlavede smykker direkte fra eget Guldsmedeværksted. Unikke smykker til damer og mænd. Personlig gave til kæresten og den du har kær. Her får I rigtig god service og vejledning, samt smykker i høj kvalitet. Der skaffes også gerne forskellige ædelsten, diamanter og perler hjem, som kan løse opgaven, og opfylde jeres ønsker og drømme.

Håndlavede smykker som evigt minde

Et håndlavet smykke er en meget personlig ting, som ofte betyder noget helt specielt for den som køber det, og også for den som modtager smykke som gave. Hos Maria Prokesch bliver der derfor hver gang givet rigtig god kunde service, når I skal vælge jeres håndlavet smykke. Rådgivning og høj kvalitet af håndværk er vigtig for jeres tilfredshed. Håndlavede smykker kan få lige den detalje som har betydning for jer. Alle er ægte guldsmykker i guld som bliver stemplet med lødighedsstempel og navnestempel RIA som er registreret hos Force. Jeres garanti for ægthed af smykker.

Favorit smykker

På hjemmesiden hos Maria Prokesch kan de forskellige smykker markeres som favoritter så de bliver gemt. Tryk på dette link for at gense dine favorit smykker fra Guldsmeden.

Guldsmed Maria Prokesch
Guldsmed Maria Prokesch håndlaver smykker på guldsmedeværksted
Kontakt guldsmed Maria Prokesch og køb dine personlige og håndlavede smykker og vielsesringe her

Ring til mig