Ringe

Alle ringe bliver lavet på bestilling og håndlaves specielt. Her findes ingen serienumre – kun muligheder

Monogramring i guld med personlig historie

Monogramring i guld
med personlig historie

Monogramring fortæller den personlige historie. Morgengave til minde om bryllup. Håndlavet med mange detaljer. Lavet efter kundens tegning af eget monogram.Kunde smykke Smykker som er fremstillet ud fra kundens egen tegning, er unika og fremstilles...

læs mere
Bred blomsterring med diamanter

Bred blomsterring
med diamanter

Damering, bred blomsterring i 14 kt guld med diamanter. De rustikke blomster og blanke guldkugler sidder strøet sammen med diamanterne på den blanke ring.

læs mere
Cocktailring, sommerfugl i guld med diamanter

Cocktailring, sommerfugl
i guld med diamanter

Gallaring i 14 kt guld, sommerfugl med detaljer, hvide og beh. farvede brillanter. SOLGT  Gallaringe Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget på hånden, prydet med fine...

læs mere
Cocktailring, buttet blomst, ædelsten og diamanter

Cocktailring, buttet blomst,
ædelsten og diamanter

Guldring i 14 kt, håndlavet gallaring med bløde former som blomst med specialslebet lemon kvarts og diamanter. SOLGT  Gallaringe Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget...

læs mere
Kontakt guldsmed Maria Prokesch og køb dine personlige og håndlavede smykker og vielsesringe direkte

Ring til mig 

Ringe

Designet af fingerringe er altid meget spændende. En speciel ædelsten eller perle som skal fremhæves, pynt hvor øjet fanger men alligevel ikke være for kompleks. Det er meget individuelt hvilke stil og hvor mange detaljer der ønskes.

Vigtigt er det at finde ud af hvor meget ringen må fylde på jeres hånd. Alle fingre er forskellige og derfor starter et møde hos mig altid med at prøve forskellige bredder på fingeren. På mødet bliver der også snakket om symmetri/ asymmetri og hvilke stilarter I kan lide.

Andre valg er forskellige guldfarver. Jeg har 8 forskellige gulfarver i 14 kt, 6 forskellige i 18 kt og platin.
Det er vigtigt at vælge en ring i et ædelmetal, så den altid kan ændres i fingerstørrelse og derved være et varigt smykke til jer.

Jeg efterkommer gerne jeres individuelle ønsker. De viste modeller, hvor design, bredde, pynt, forskellige overflader og sten kan variere, er til inspiration. Sammen designer vi jeres unikke drømmering. Jeg udregner altid en fast pris ud fra jeres personlige valg, inden arbejdet påbegyndes.

Alle er meget velkomne til at få yderligere oplysninger ved direkte henvendelse.