Vielsesringe med blomster

Romantiske, feminine design med pyntede detaljer

Ruflet hvidguld vielsesringe med blomster og sten

Ruflet hvidguld vielsesringe
med blomster og sten

Ruflet hvidguld, vielsesringe håndlavede med blomster og sten. Et par brede vielsesringe, hvidguld 14 karat. Damering, en blomsterring, med 3 rustikke guld blomster i 14 karat rødguld og diamanter. Asymmetrisk placering af en stor diamant i...

læs mere
Håndlavede vielsesringe files blød og lækker

Håndlavede vielsesringe
files blød og lækker

Håndlavede vielsesringe og eksklusive smykker fra mit Guldsmedeværksted. Alle detaljer er vigtige og jeres ønsker opfyldes meget gerne. På billedet ses damering i guld, hvor der er udsavet hulmønster. Ringen files derefter blød og lækker. Udtrykket...

læs mere
Forlovelsesring med håndlavede blomster som pynt

Forlovelsesring med håndlavede
blomster som pynt

Forlovelsesring, blomster pynt på kvindens feminine guldring. Smykke med fine håndlavede guldblomster fra mit eget Guldsmedeværksted. Vielsesringe må gerne være pynteringe og anderledes med flere detaljer. Jeg designer ofte små blomster til...

læs mere
Kontakt guldsmed Maria Prokesch og køb dine personlige og håndlavede smykker og vielsesringe her

Ring til mig 

Vielsesringe med blomster

Vielsesringe med blomster design, giver et helt specielt feminint udtryk. Vielsesringe må gerne være pynteringe, især til kvinden. Den klassiske vielsesring kan sagtens pyntes op, så den får et mere spændende og unikt udtryk. Blomster på hendes vielsesring giver et feminint strejf, og kombineret med diamanter opstår en ring, som ser meget spændende ud. Blomsterne kan laves som udsavninger, omrids fræset ned i ring eller fine blomster loddet ovenpå ringen. For kvinder som ikke vil have pynt der stikker op over ring, er det en smuk løsning med udsavede blomster der bliver meget feminine og utraditionelle. Når blomsterne er håndfræset i ring er det en mere diskret detalje som pynter på vielsesring. Blomster der er loddet ovenpå ring kan have forskellig formgivning som en smuk blomsterring. På et møde vil vi snakke om mulighederne for en feminin og romantisk vielsesring til kvinden.

Feminine guldblomster i blomsterring

Den meget populære forglemmigej, som jeg har en hel smykkeserie med, fremstiller jeg både rustik og blank. Den dobbelte blomst er mere overdådig feminin, da blomst er speciallavet med to lag kronblade, hvor bladene er forskudt af hinanden. En effekt der giver ekstra liv til guldblomst. Roser, enten som knop eller udsprunget med fyldige blade er også en meget flot guldblomst. Blomsterring med roser bliver ikke så tit valgt til vielsesring, men under kategori Ringe kan I se forskellige eksempler. I alle blomsterne kan der placeres diamanter som fanger lyset når smykkerne bevæges. Efter ønske laver jeg blomster i den form og størrelse af smykkedesign som du ønsker.

Samhørighed med maskulin mandering

Forlovelsesringe og vielsesringe fremstilles specielt til jer. Individuelle valg for hende og ham gør at begge får en fingerring med stor følelsesmæssig værdi. Selvom kvindens ring er pyntet, kan ligheden med mandens mere enkle ring, vises i andre detaljer. Blomster design er pyntede detaljer med feminint udtryk, og vielsesring til mænd fremstår ofte mere maskulin. Herrering kan både være helt enkel blankpoleret eller med rå struktur. Ved et møde vil jeg præsentere jeg for forskellige muligheder for at jeres ringe har samhørighed. Det er vigtigt at I hver især, får lige den vielsesring som I synes er flottest. Med forskellige detaljer kan ringene blive et tydeligt par med personlighed. Sammen designer vi jeres vielsesringe. En unik oplevelse for personlige og unikke ringe, som et evigt minde om jeres bryllup og hinandens kærlighed. Jeres ønsker og valg er vigtig!

Køb unik vielsesring til kvinde og mand

Jeg har speciale i håndlavede vielsesringe fra eget Guldsmede værksted. Med stor erfaring fremstiller jeg vielsesringe ud fra jeres personlige valg. Vielsesringe symboliserer jer som ægtepar og er et evigt minde om bryllupsdagen. Derfor er vielsesringe et vigtigt valg. Ved vores møde vil jeg hjælpe jer og fagligt imødekomme jeres tanker og egne ideer. Feminin design til kvinde, hvor vielsesring har pynt og lækre massiv herrering som vielsesring til mænd. Et stort udvalg af prøveringe viser de mange muligheder for forskellig design. En vielsesring skal føles rar at have på og klæde jeres hånd. Håndlavede vielsesringe kan opfylde jeres individuelle ønsker for design, og samtidig være en fingerring der føles behagelig at bære.

Dansk produceret vielsesringe

Alle vielsesringe og smykker er produceret af mig som uddannet Guldsmed med eget værksted. Jeg er stolt af at skabe smykker af høj kvalitet og engagerer mig i håndværket for at opfylde jeres ønsker. Fra mit værksted skaber jeg vielsesringe med smykkedesign der afspejler jeres kærlighedshistorie. Jeg inviterer jer til et uforpligtende møde, hvor vi sammen designer jeres vielsesringe.