Vielsesringe og forlovelsesringe

Håndlavede, personlige og unikke

Kontakt guldsmed Maria Prokesch og køb dine personlige og håndlavede smykker og vielsesringe direkte

Ring til mig 

Om vielsesringe

Vielsesringene er et helt specielt symbol på kærligheden, der forener to mennesker, som elsker hinanden.

Alle vielsesringe er håndlavede og lavet ud fra et fælles designmøde med hver enkelt kommende brudepar. Ingen af ringene har serienummer, da alle detaljer er personlige valg. Vielsesringene er delt op i forskellige kategorier for at I kan danne jer et overblik over de forskellige stilarter og genre. Der er flere af vielsesringene som har kendetegn som kan kategoriseret dem i to eller tre forskellige inddelinger. Så tag jer god tid og bliv inspireret ved at kigge alle de forskellige stilarter af vielsesringe igennem.

Stilen på mit guldsmedeværksted går fra det klassiske, eksklusive til det mere romantiske og hen til det rustikke udtryk. Fælles for alle kategorier er unikke og personlige vielsesringe.

Hos mig bliver der lagt vægt på jeres individuelle ønsker. I får her en helt anderledes unik oplevelse, hvor I er i fokus. Vielsesringene symboliserer kærlighed og samhørighed mellem to mennesker. Derfor er det vigtigt, at ringene klæder jeres hænder, at de er lækre at have på og at I synes de er både smukke og unikke.

Der er ikke priser på billederne af vielsesringe og andre ringe, da prisen afhænger af jeres personlige valg. Kontakt mig meget gerne for at høre om prisniveau og mulighederne for jer.

Jeres valg er vigtig.