Danske håndlavede smykker
fra eget Guldsmedeværksted

Danske håndlavede smykker og personlige vielsesringe fra eget Guldsmedeværksted. Enhver detalje er vigtig, og det gode håndværk betyder alt for kvaliteten.

På billede arbejde jeg med fatning til et par håndlavede guldringe. Fatning er speciallavet til et par vielsesringe hvor dameringen er designet som en rosetring med en stor centersten og små sten rundt omkring.

Jeg arbejder med guld og sten (ædelsten) og er udlært Guldsmed med stor erfaring i håndværket. Jeg fortæller gerne om de materialer jeg arbejder med. En brillant, er en rund diamant i det optimale slib for at mest muligt af lyset reflekteres tilbage. Diamanter kan slibes i mange andre slib. Her er jeg ved at lave en fatning til en dråbe slebet diamant. Stenen er naturbrun, men kan have mange andre farver end den hvide (gennemsigtige) som de fleste kender.

Kontakt mig gerne hvis du har specielle ønsker omkring håndlavede smykker og vielsesringe.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.