Guldsmedeværksted med design
og håndlavede vielsesringe

Guldsmedeværksted med design og håndlavede vielsesringe. Jeg er udlært Guldsmed med stor passion for håndværket. Derfor er alle smykker håndlavede af mig. Vielsesringe speciallaves efter et designmøde hvor vi sammen har fundet frem til hvordan jeres vielsesring skal se ud. Det er detaljer som gør jeres vielsesringe personlige. Som kunde har I mulighed for at være med i designprocessen.

På billedet ses hvordan jeg filer siden på herreringen helt lige. Imens jeg filer med højre hånd, drejer venstre fingre ringen rundt efter hvert file strøg. Det giver en helt ensartet  og lige overflade, som bagefter smergles, slibes og poleres. Vielsesring til manden får et mere maskulint udtryk i design når den er kraftig.

Ofte ønsker kvinder feminine guldringe og vielsesring til mænd er håndlavet maskulin. Detaljer som også kan ses i den måde ringen bliver filet. På et møde vil I se forskellige muligheder hvordan detaljer på en ring kan være. Det er fra den kantede og lige profil, til buttede og mere rå udtryk. Valg der gør at jeres vielsesringe bliver personlige for jer. Bestil tid til et møde hvor vi sammen designer jeres vielsesringe. Jeg er Guldsmed med eget værksted. Mødet vil foregå sammen med mig og det er også mig som efterfølgende fremstiller de håndlavede vielsesringe efter jeres ønsker.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.