Bukning af kraftig ring i håndrevet bukkemaskine

Håndlavede smykker og vielsesringe fra udlært guldsmed med eget værksted. Mit håndværk er opnået igennem en 4 årig læretid hos min læremester, hvor kvalitet og resultat er altafgørende. Efterfølgende har jeg arbejdet som svend på flere værksteder i Danmark inden jeg blev selvstændig i 2008.

Alle arbejdsprocesser er vigtige for at opnå et godt resultat. Her er jeg igang med at bukke en kraftig ring i en hånddrevet bukkemaskine. Alle ringe bliver lavet efter kundens ønsker. Detaljer er vigtige og giver en personlig oplevelse.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.