Profil files på vielsesring
efter kundens ønsker

Profil på vielsesring files efter jeres ønsker. Håndlavede vielsesringe fra eget Guldsmede værksted. Alle ringe er speciallavet til jer. Derfor vil vielsesring passe perfekt til jeres hånd og jeres ønsker.

Den udvendige profil, er blot ét af jeres vigtige valg. Fingre ved siden af ringfinger vil mærke den udvendige profil, som kan føles meget forskelligt. For nogle er det rart at den er helt lige, andre at ring er med lille runding og igen andre hvor fingerring føles meget rund. Jeg filer lige den profil som I passer til jer og jeres ønsker til vielsesring. Den indvendige profil er den vigtigste i forhold til hvordan vielsesring sidder fast på jeres hånd. På et møde vil jeg vejlede professionelt og hjælpe jer med den rette profil.

Ved vores møde vil I prøve forskellige muligheder. Ved håndlavede vielsesringe, er der mange muligheder for detaljer. Alle jeres valg er vigtige. Jeg filer jeres vielsesring så den opfylder alle jeres ønsker. Jeg er udlært Guldsmed med svendebrev, og har derfor en stor faglig viden. Et håndværk som har betydning for de færdige vielsesringe. Vi kan sammen design egen vielsesring så jeres ringe passer sammen som par. På mit Guldsmede værksted sælger jeg de håndlavede smykker ved direkte salg så I får den bedste service, Bestilling af vielsesring til bryllup er en vigtig bryllupsforberedelse når I skal giftes. Kontakt mig så vi sammen planlægger designmøde.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.