Filning af vielsesring
efter kundens ønsker

Håndlavede vielsesringe fra eget guldsmedeværksted.

Den udvendige profil, er blot ét af jeres vigtige valg. Fingrene ved siden af ringfinger vil mærke den udvendige profil, og det kan føles meget forskelligt. For nogle er det rarest at den er helt lige, andre at den har en lille runding og igen andre hvor den føles meget rund.

Ved vores møde vil I prøve forskellige muligheder. Jeg filer jeres ringe med den profil som I ønsker. Håndlavede vielsesringe giver mange muligheder, hvor alle jeres valg er vigtige.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.