Smykkehåndværk – håndlavede
vielsesringe saves i hånden

Ægte smykkehåndværk på Guldsmedeværkstedet. Alle vielsesringe er håndlavede på eget værksted. Den unikke kvalitet af håndlavede smykker opnås igennem arbejdet med guldet. Guldsmed værktøj er fyldt med traditioner, og har ikke ændret sig meget gennem tiderne. Denne savklinge saver ca 0,2 mm af guldet væk. Det gør at den er mere stabil at bruge end de savklinger som er endnu tyndere. Der bruges forskellige tykkelser på savklinge alt efter tykkelse af guldet og hvor detaljeret savningen skal være. 

Når en ring bukkes er enderne en lille smule ru og uens. Fingerring saves altid op i enderne der støder op til hinanden. Det giver en helt lige og ren overflade. Ringen bukkes yderligere sammen så der ikke er luft i samlingen. Der loddes med guldslaglod for at forbinde ringen. Der kan derefter forarbejdes videre til næste proces, hvor ringen smedes og efterfølgende files i facon. Undervejs i arbejdet med håndlavede vielsesringe er der mange arbejdsprocesser.

Jeg fremstiller håndlavede vielsesringe som er speciallavet til jer. Det betyder at hvert enkelt detalje er personlige valg og jeg som Guldsmed opfylder jeres ønsker. Detaljerne har betydning for design af unikke vielsesringe men også hvordan ringen føles at have på. Jeg vejleder og hjælper jer fagligt med stor professionel viden. Ægte smykker i guld skal efter dansk lovgivning stemples med både lødighedsstempel (karat) og registreret navnestempel. Mit Guldsmede stempel er RIA og er stemplet på alle smykker fra værkstedet.

Jeg er faglært guldsmed og har stor erfaring med fremstilling af håndlavede vielsesringe. I vil derfor ved vores møde opleve et utal af muligheder der bliver præsenteret. De håndlavede smykker bliver produceret på Guldsmede værkstedet. Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger og bestil tid til et møde med håndlavede vielsesringe.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.