Koniske ørehængere i hvidguld
med rosakvarts og diamanter

Rosakvarts i enkle ørehængere, med farve behandlede lyserøde diamanter og 18 karat hvidguld. Eksklusive og elegante i design. Selve pynt ved ørehængere er koniske, hvor selve ørekrogen bliver til pynten der holder ædelsten.

I kanten af pynt, hele vejen rundt, sidder 6 farve behandlede pink diamanter på hver ørehænger, i alt 0,12 carat. De farve behandlede diamanter, er ægte diamanter som har skiftet farve ved hjælp af enten stråler eller tryk. Det gøres for at opnå flotte farver som er meget intense og særpræget. Diamanter der har skiftet farve ved menneskelig hjælp skal altid benævnes behandlede. Diamanter som kun benævnes diamanter alene er altid ægte som naturen har frembragt over mange millioner af år.

Rosa kvarts er en lyserød ædelsten. Den findes både helt transparente men også som en let mat rosa farve, som på billedet. Der kan også vælges imellem forskellige slibninger af sten.

Smukke ørehængere med lyserøde sten, der hænger uden at dingle da der ikke er bevægelige del på smykket. Øreringe til hverdag og fest. En smuk gave til hende.

Rosa kvarts: ca 8 mm brede

Højde på hvidguld ørehængere: ca 30 mm (kan variere alt efter perle/ædelsten)

Øreringe med rosakvarts og farve behandlede pink diamanter: 20.800,- kr

Bestil ørehængere med Konisk design som øresmykker til kvinder.

Smykkedesign med Koniske ørehængere

Design Koniske ørehængere, er helt enkle øreringe. Kendetegn er guldet der er filet i forløb,  som en tragt der konisk omkranser perle eller ædelsten. Et elegant smykke.

Forskellige muligheder (pris reguleres efter personlige valg):

● 18 karat almindelig guld eller 18 karat hvidguld, ved særbestilling også i 18 karat rosa guld.
●  Diamanter kan sidde hele vejen rundt omkring.kransen. Vælg hvide eller farvede diamanter.
●  Perler, hvide kulturperler, ferskvandsperler eller saltvandsperler. Farver efter ønske.
●  Ædelsten glatte eller facetteret, Sten kan være runde eller dråbe i forskellige farver.
 
De koniske ørehængere med personlige variationer. Sammensæt design af øreringe med valg af guld farver og sten.

Smykker med Konisk Design

Facetterede Tahiti perler, Koniske ørehængere i guld

Facetterede Tahiti perler,
Koniske ørehængere i guld

Facetterede Tahiti perler i enkle koniske ørehængere, 18 karat guld med diamanter. Kultur perler er slebet med små blanke facetter, hvilket giver hver perle et skønt farvespil i forskellige nuancer. Et par perler med både lilla, grønne og mørkegrå/sorte farver der...

læs mere
Ørehængere i guld, koniske med røgkvarts og diamanter

Ørehængere i guld, koniske
med røgkvarts og diamanter

Ørehængere i guld 18 karat. Øreringe med sten og diamanter i anderledes design. Ørehængere med røgkvarts og med små diamanter hele vejen rundt i kanten. Det koniske design giver en lethed til smykke da pynt er filet i forløb. Enkle og elegante ørehængere til hverdag...

læs mere