Guldkugler i damering
med asymmetri & sten

Guldkugler i damering med asymmetri & sten. Damering i guld, 14 karat er en pyntering med asymmetri og en ring med diamanter. Ringskinne splitter på begge sider i to og alle fire tråde har hver deres liv. I tre af enderne sidder diamanter og den fjerde ende har en blank guldkugle. Den blå sten i ring er en behandlet iceblue diamant. Alle tre brillanter sidder i rørfatninger som er loddet fast på guldtrådene. Elegant fingerring med sten der fylder på finger uden at genere bevægelighed for hånden.

Når en ring splitter, deler den sig ofte i to dele som kan holde en pynt. Denne ring til kvinde har guldtråd hver deres eget asymmetriske liv. Alle fire tråde er forskellige fra hinanden på den måde, som jeg har bukket dem og med hver deres pynt. Asymmetri betyder at en form er forskellig i dens sammensætning og at den ikke spejler sig i sig selv.

Brillanter er altid diamanter. Diamanter er brillantslebet, hvilket betyder at de har optimale proportioner og facetter for refleksion af lysindfald. En diamant og brillant er altid en naturlig diamant, som jorden har skabt over millioner af år. Den behandlet blå diamant er fremkommet efter en menneskelig behandling hvor den ægte sten er udsat for enten stråling eller tryk. Det er en farve som ikke slides men altid bevares som den er.

En smuk fingerring med sten, som både er utraditionel og asymmetrisk.

SOLGT

Bestil unik guldring håndlavet fra eget Guldsmede værksted. Alle ringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Kontakt mig gerne for mere information omkring håndlavede smykker.

Damering, elegant asymmetri med sten. Dansk håndlavet af guldsmed

Håndlavet guldring med sten, set fra siden.

Fingerring i utraditionelt design, i 14 kt guld med brillanter. Ringe på bestilling.

Guldring til dame set fra modsatte side.