Eksklusiv solitairering i hvidguld
med 1,25 ct brillant

Eksklusiv solitairering, en utraditionel hvidguldsring med en stor diamant. Stenen er 1,25 carat TW(G)VS brillant som sidder i en grabbefatning. Ringen er helt blankpoleret og kantet. Retro design med repercé graveringer på siden af ringen.

En brillant er altid en diamant, slebet i det optimale slib for at mest muligt af lyset bliver reflekteret. Den første gang man mener at brillantslib blev slebet er helt tilbage i slutningen af 1700-tallet. Helt fantastisk at tænke sig at de dengang sleb så fantastisk en slibning, uden computerberegninger eller uden motordrevne slibehjul, men med stor præcision. Dengang var brillanten med 58 facetter, da spidsen også var slebet med en ekstra facet, en kulette.

Senere er brillanten blevet forfinet og de optimale proportioner blevet mere eksakte og det mest almindelige brillantslib er nu uden kulette. Brillant i dag har derfor oftest 57 facetter. Brillant bliver fremhævet når den sidder i en smuk solitairering. En solitairering er en damering med én sten der i design bliver fremhævet ved at sidde forhøjet på ringen. Solitaire betyder at stå alene, og derfor er der ikke andre sten som fanger øjet. En smuk damering der kan bruges som frierring men også som en elegant pyntering til kvinder.

Guldring har graveringer på siden af ring der kaldes for repercé gravinger. En gammel graverings metode der ofte blev brugt på hvidguldsring tidligere, men sjældent ses i dag. På denne hvidguldsring fremhæver mønster det enkle design med den store diamant.

SOLGT

Dameringe er håndlavet af faglært Guldsmed. Hvidguldsring med stor sten kan designes så den passer til dine ønsker. Kontakt mig gerne for priser og mere information.

Solitaire ring, håndlavet enstensring

Solitairering i enkelt symmetrisk design

Solitairering i enkelt
symmetrisk design

Solitairering med 0,50 carat TW(G)VVS brillant i 18 karat guld. Utraditionel med symmetri i enkelt og smukt design. Guldringen splitter i to og smedet så siderne går forbi hinanden og griber fat om den store sten. Et design hvor grabber til sten er dannet af selve...

læs mere
Eksklusivt design, vielsesringe med hvid -og rosaguld

Eksklusivt design, vielsesringe
med hvid -og rosaguld

Et sæt eksklusive vielsesringe i 18 karat guld. Begge ringe er håndlavet med en kombination af hvidguld og rosaguld, halvt af hver. Damering er en anderledes solitairering med en stor 0,70 carat Top Wesselton(G) VVS brillant (diamant). Begge ringe har en bølget form,...

læs mere
Bølgende vielsesringe, hendes med brillant

Bølgende vielsesringe,
hendes med brillant

Et par eksklusive matteret vielsesringe i 18 karat guld. Specielt design med bløde svungne bølger. Damering som solitaire ring med sten, en stor hvid diamant. Ringen er i lavet i mit eget unikke design, hvor ringens bølgende facon griber rundt om fatningen. Herrering...

læs mere