Dråbeslebet naturbrun diamant,
damering i guld

Håndlavet damering med naturbrune diamanter i 14 karat guldring. Pynten på guldring er speciallavet og bygget op omkring den dråbe slebet diamant i toppen. En speciel slibning af diamanten, der giver ringen et anderledes og specielt design. På hver side af selve ringskinnen, sidder der små brune diamanter. Kombination af både blanke detaljer og rustik struktur på damering giver et spændende udtryk.

De naturbrune diamanter findes i forskellige nuancer, lige fra helt lyse champagnefarvede til de den mørke brune farve. De mørkebrune diamanter bliver også kaldt for chokoladebrun. De har en smuk farve med en dybde, hvor stenens optiske egenskaber er fremhævet ved slibningen. En rå diamant i samme farve intensitet vil slet ikke have det samme liv. Den dråbeslebet diamant er en slibning som er meget elegant og mere utraditionel i fingerringe.

Jeg har diamant leverandører der kan skaffe mange spændende diamanter i forskellige slibninger og flotte farver. Har du specielle ønsker imødekommer jeg dem meget gerne.

SOLGT

Alle diamantringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Dameringe med sten designes i mange forskellige stilarter.