Damering med pavé,
rosaguld og 89 diamanter

Damering med pavé i 18 karat rosaguld. Der sidder 89 diamanter i brillantslib, også kaldet brillanter, helt tæt på oversiden af guldring. Diamanter i forskellige størrelse som passer sammen i forløb og følger ringens form. Damering med mange små sten, diamanter der fanger lyset og reflektere i et smukt spil.

Pavé er en betegnelse for diamanter som sidder helt, som et tæppe og fylder et område helt ud. Oversat fra fransk betyder pavé brosten eller brolagt, da diamanter sidder helt tæt op af hinanden. Guldet skæres med forskellige stikler for at danne små grabber som så trykkes ned over hver enkel sten. Grabberne formes derefter runde med et værktøj, og facon på grabber hedder derefter kørner.

Form på denne damering kaldes for en båndring, en ring som er i forløb både i godstykkelse og bredde. En båndring er altid en buttet ring uden skarpe kanter. En eksklusiv og lækker fingerring til kvinder.

SOLGT

Håndlavede dameringe med smykkedesign der passer til hver enkelt kvinde. Jeg er udlært Guldsmed, på mit værksted arbejder jeg med håndlavede smykker der opfylder mine kunders ønsker. Kontakt mig gerne for mere info.