Frierring med dækmønster
og rubinhjerte

Frierring håndlavet i 14 karat guld, med et utraditionel design. Ringen har et speciallavet mønster som traktordæk. En rustik struktur med tydelige dybe riller som dæk, der skal kunne trække en større trækkraft. Damering med rød sten, en flot rød rubin der er hjerteslebet og sidder i en høj fatning som pynt. Den fine rubin giver en flot kontrast til den rå og samtidig fine frierring.

Rubin og safir er de næst hårdeste sten efter diamant. Begge ædelsten kaldes også for korund, som på grund af deres hårdhed også anvendes som slibemiddel. Den optimale og mest eftertragtet farve på rubin er ret dramatisk, dueblod. Men netop den lidt dybe røde farve som stadig er transparent har et meget smukt spil, når den som her er meget ren uden indeslutninger. Indeslutninger er en vækstform inde i sten som gør at lyset reflektere anderledes.

Rubiner bliver slebet i mange skønne former og slibninger. Den hjerte slebet rubin er meget romantisk både på grund af kærlighedssymbol som hjerte og farven rød der også er forbundet med kærlighed. Smukke valg til en frierring.

SOLGT

Ringe med dæk mønster håndlavet efter specielle ønsker om mønster. Klik her for at se vielsesringe med motorcykel dækmønster

Frier ring er håndlavet efter personlige ønsker. Evigt minde til hende du har kær.