Blå topas og diamanter
i klassisk guldring

Blå topas i klassisk guldring til kvinder i 14 karat guld. En flot blå topas er slebet i et firkantet slib med skrå hjørner og facetter. På hver side, sidder tre små diamanter omkranset af guld som følger den runde form.

Guldring til kvinde i 14 karat guld med blå sten, en flot topas, i klassisk elegant design. Topas er slebet i et firkantet slib med skrå hjørner og facetter. På hver side, sidder tre små diamanter omkranset af guld som følger den runde form.

Ædelsten slibes i mange spændende slibninger. En ædelsten kendetegnes ved dens skønhed, sammen med holdbarhed og evne til at blive slebet til brug i smykker. Den blå topas er oftest behandlet for at få den flotte blå farve. Topas har en hårdhed som gør den meget velegnet som smykkesten. Jeg har samarbejde med sten leverandører og dygtige stenslibere, som kan skaffe et stort udvalg af farvede ædelsten i de slibninger, som jeg ønsker. Kontakt mig gerne for specielle ønsker om ædelsten.

Guldring med blå topas, vægt af brillanter: i alt 0,12 carat TW(G)VVS (diamanter slebet i brillantslib)

SOLGT

Alle dameringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Smykkedesign i forskellige stilarter med forskellige ædelsten. Dameringe direkte fra Guldsmedens værksted. Guldringe med blå sten kan have forskellige ædelsten, det kan være blå topas, blå turmalin, lyseblå akvamarin, eller blå safir. På Guldsmedeværkstedet bruges smukke ædelsten til håndlavede smykker. Kontakt mig for et designermøde.