Klassiske guldringe med
enten lille eller stor sten

Klassiske guldringe med sten i traditionelt klassisk design i 14 karat guld. Begge dameringe er speciallavet som en traditionel engelsk ring. En betegnelse for en ring som er bygget op omkring stenen, filet i forløb og hvor selve ringen har filet grabber der er en del af ring. Et par guldringe til to søstre, med en stor sten og en lille lyserød sten. En smuk ring med historie og stor personlig symbolik for dem. Hver især en guldring med lyserød sten, som har stor affektionsværdi for begge søstre.

De engelske ringe er håndlavet massive og ikke hule. Det giver en meget lækker ring, som er rar at have på, uden skarpe kanter. Engelsk ring kan også have flere grabber, filet ud på samme måde som denne model. Fingerringe er blankpoleret.

De to søstre har valgt forskellige størrelser på guldring med sten, så den passer til hver deres hånd. Design er ens, men udtryk er forskelligt om det er guldring med stor sten eller guldring med mindre sten. Design er bred guldring foran, som smallere ind med en smal bagskinne. En detalje som giver fuld bevægelighed til hånden. Ring speciallaves så den passer til jeres hånd, og jeres ønsker. Der kan sættes forskellige farver af ædelsten i guldring. Jeg har et stort udvalg af muligheder og vejleder jer fagligt.

SOLGT

Alle guldringe er håndlavet efter personlige ønsker. Dameringe speciallaves i din stilart og med lige den farve sten der passer til dig.