Buttet hjerte med lille hjerte
i rosaguld

Håndlavet hjertevedhæng, buttet hjerte i 18 karat rosaguld. Det store hjerte er massivt og filet så det har den samme buttede form både foran og bagpå. Det lille hjerte øverst, er både pynt og samtidig et elegant ophæng til halskæde.

Romantisk smykke som bryllupsgave eller mor barn smykke. Hjertet er et smukt kærlighedssymbol. Gaver med hjerte smykker, har en meget smuk symbolsk betydning for kærlighed til den får smykket. Et evigt minde om bryllup, fødsel eller en anden begivenhed hvor kvinden bliver forkælet med et smukt hjerte smykke. Hjertevedhæng er blankpoleret men kan også laves rustik i et utal af muligheder. Vedhænget bliver også fremstillet i 18 karat almindelig rødguld og 18 karat hvidguld.

Forslag til kæde: Rund anker 0,40 tråd
Højde på hjertevedhæng: ca 19 mm

Pris uden guldkæde: 11.900,- kr
Hjertevedhæng som på foto i 18 karat rosaguld er på lager.

(Priser på halskæder følger dagspriser for guld, kontakt mig for yderligere info)

Vedhæng i 18 kt guld med et stort åbent hjerte og et lille hjerte som ophæng. Smykkedesign, vælg selv overflade blank eller rustikt. Gave til hende

Det buttede hjertevedhæng kan vælges i flere forskellige guld farver i 18 karat guld. Her i 18 karat gult guld med kombination af rustikke og blanke overflader.

Kontakt mig omkring jeres personlige ønsker.