Studentergave, flot studenterhue,
guldvedhæng med lille brillant

Studenter gave, flot studenterhue som guldvedhæng med sten. Studenterhue vedhæng guld, 18 karat, med fine detaljer. Guldvedhæng er speciallavet efter Gallahue, men også den Royale og Sorte studenterhue har det snoet bånd foran. Køb hue med lige eller snoet bånd, begge slags bånd er afsluttet med små pins i guld på hver side. Studenterhue kan vælges som vedhæng, tie tack eller reversnål, alle i 18 karat guld. Se link nedenfor, studentergave til den unge mand. Evigt minde til studenten.

Studentereksamen er en helt særlig begivenhed. Den fejres med stor respekt for det unge menneske som har afsluttet sin gymnasie uddannelse. En milepæl er nået inden der skal vælges hvilke studieretning der skal læses videre på. Studenterhuen er et symbol for denne fejring.

Studenterhue med sten, en lille brillant (diamant) 0,015 ct TW(G)VVS hvor kokarden sidder. Gravering efter ønske, tillæg i pris.

Længde på studenter vedhæng: ca 12 mm

Pris: 18 karat guld Studenterhue med diamant: 7.500,- kr
Pris hue uden sten: 6.700,- kr

Studenterhue som vedhæng i 18 kt guld med fine detaljer. Guldvedhænget er lavet efter gallahue og kongehue som har snoet bånd foran. Lille brillant hvor kokarderne sidder.

Personlig gravering på studenterhue i guld.