Guldet til vielsesringene valses
i den ønskede bredde

Vælg jeres bestilling på vielsesringe brede eller smalle, lige den bredde som I ønsker. Alle ringe er håndlavede, hvilket gør at jeres ønsker bliver opfyldt. På billedet er jeg igang med at valse en stang guld som bagefter bukkes til en vielsesring. Ringene laves både med lige sider, forskellige symmetriske bølgede sider eller helt tilfældige bølgede sider. Alle bliver filet i hånden. Jeres personlige ring er et evigt minde.

Få vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for gode råd og vejledning -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.