Bestilling af vielsesringe,
guldet valses i ønsket bredde

Vælg jeres bestilling på vielsesringe brede eller smalle, lige den bredde som I ønsker. Alle ringe er håndlavede, hvilket gør at jeres ønsker bliver opfyldt. På billedet er jeg i gang med at valse en stang guld som bagefter bukkes til en vielsesring. Vælg ringe håndlavede enten med lige sider, symmetriske bølgede eller med helt tilfældige bølgede sider. Alle smykker er filet i hånden. Jeres personlige vielsesring er et evigt minde.

Vielsesringe skal føles rare at have på, og I vil glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Jeg har stor erfaring med hvordan en fingerring skal files for at sidde godt på hånden. Alle fingre er forskellige og derfor er valg af personlig vielsesring et vigtigt valg.

Bestil tid til et uforpligtende møde. Design egen vielsesring sammen med faglært Guldsmed. Vielsesringe kan være ens som sæt eller forskellige til dame og herre. Jeg har stor erfaring og hjælper jer undervejs i designprocessen. Ringe bliver efterfølgende håndlavet efter jeres personlige ønsker. Få vejledning og gode råd hos Guldsmed med håndlavede smykker. Kontakt mig gerne direkte for en snak om jeres valg af vielsesringe.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.