Smerglen af tofarvede ringe
i platin og 18 karat guld

Alle vielsesringe er håndlavet på mit guldsmedeværksted.

Smykker i platin kræver et godt håndværk, hvor detaljer skal smergles omhyggeligt inden slib og polering. En smerglen er en arbejdsproces, hvor alle spor fra filen fjernes. Det kan gøres med forskellig finheder af slibepapir. Her er det et par brede ringe, hvor platin er kombineret med 18 karat rustik rødguld.

Eksklusive vielsesringe efter kundens ønsker, som giver dem en stor personlig oplevelse.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.