18 karat guld & platin
vælg håndlavede vielsesringe

18 karat guld & platin smykker håndlavede på eget Guldsmede værksted. Valg af håndlavede vielsesringe, platin og guld er et eksklusivt valg. På billede arbejder jeg med et sæt brede ringe i elegant design. Høj kvalitet af materialer til eksklusive vielsesringe efter kunde ønsker, speciallavede efter personlige valg. Vielsesringe guld 18 karat sammen med platin giver en smuk kontrast til smykke og fremhæver detaljer.

18 karat guld har en flot glød og er meget flot sammen med platin. 18 karat guld stemples med 750, hvilket betyder at finguldindhold er 750 promille, svarende til 75 % af guldet. Alle ægte smykker der sælges i Danmark skal have stempel for sølv, guldindhold eller platin sammen med et navnestempel. 18 karat stemples 750 og platin stemples 950 pt. Guldsmed Maria Prokesch har navnestempel RIA der er registreret hos Ædelmetalkontrollen, Force.

Smykker i platin kræver et godt håndværk, hvor detaljer skal smergles omhyggeligt inden slib og polering. En smerglen er en arbejdsproces, hvor alle spor fra filen fjernes. Det kan gøres med forskellig finheder af slibepapir. Guldsmede kalder platin for et sejt ædelmetal, da det nemt kan trække striber ved polering, og kræver ekstra omhyggelighed i arbejdet. Platin smykker har en helt særlig farve og er meget slidstærke.

Platin er et ædelmetal, det betyder at platin er et metal som ikke angribes af syre eller ændre farve af luftens svovlforbindelser. Platin er et hvidt ædelmetal og har en helt forrygende holdbarhed hvor det ikke bliver slidt på samme måde som guld i forskellige karat gør. Platin er meget velegnet til at fremstille de fineste spinkle smykker med bevægelige dele hvor slitage ellers vil være et problem. Platin har en meget høj smeltetemperatur som gjorde at det tidligere var meget vanskeligt at bruge til smykker. I dag har Guldsmede smeltepistoler med oxygen der gør det muligt at opnå den høje smelte temperatur.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.