Fingerring utraditionelt
design med diamanter

Fingerring til dame i 14 karat guld med utraditionel design. Guldring er håndlavet i to lag guld med forskellig bredde i bølgende facon. Ringen har både hvide og behandlede sorte diamanter. En diamant i hver farve sidder på hver side af ringen i rørfatninger og to mindre sten er sat i midten af ring. Den brede damering nederst, er helt blankpoleret og den øverste ring er mat rustik, speciallavet med en diamantridsning på tværs af guldringen. En effekt både i niveau og i overflade, som giver fingerring et helt anderledes smykke design.

De sorte behandlede diamanter er slebet i brillantslib. Diamanter er opake, derfor kan de nederst facetter ikke ses. Opak betyder at sten er ugennemsigtig. Diamanten har en hårdhed der gør at deres glans er helt speciel og ikke kan sammenlignes med andre sten eller materialer. De opake behandlede sorte diamanter har en flot glans og viser på den måde at de er noget særligt, selv om de ikke kan reflekter lyset tilbage fra deres indre.

SOLGT

Damering håndlavet, hvilket giver en unik guldring til hende. Personlige ønsker om stilart og individuelt smykkedesign opfyldes hos Guldsmed. Kontakt mig for et personligt designmøde.