Damering i to guld farver,
asymmetri med diamanter

Damering med 18 karat hvidguld og 18 karat rødguld, der fletter sig asymmetrisk ind i hinanden. Guldring er håndlavet med blankpoleret guldtråde der er bukket så de går over og under hinanden som en bred fingerring. En bølgende hvidguldstråd fylder oversiden af ringen med små brillanter siddende tæt ved siden af hinanden på række. De mange diamanter giver et eksklusivt og elegant design. En stor flot sten, 0,50 carat Top Wesselton(G) VVS og en mindre sten, begge brillanter, sidder i rørfatninger og pynter i dameringen.

Brillant er altid en diamant. Brillanten er slebet i det optimale slib for at dens særlige egenskaber fremhæves bedst muligt. Det betyder at proportioner og facetter følger en fastsat udregning, som går over 200 år tilbage i tiden. Med nutidens computer udregninger er der ikke sket de store ændringer i beregningerne for det optimale og imponerende slib af diamanten.

Denne ring er en bred damering. Det er også en luftig ring da guldtrådene giver et let smykke design. Ringen er speciallavet så den sidder godt på finger og klæder den hånd som bærer ringen. Håndlavede dameringe til små og store fingre. Alle hænder kan bære en fingerring når den speciallaves til dig. Ved et møde vil du få forskellige prøveringe på hånden samt vejledning hvilken bredde der klæder din hånd.

SOLGT

Alle dameringe er håndlavede på eget Guldsmedeværksted. Design selv din ring sammen med Guldsmed. Jeg tilbyder at mødes med dig.