Opmålning til riller som
fordybninger på vielsesring

Håndlavede vielsesringe og smykker fra mit guldsmedeværksted.

Arbejde med vielsesringe med pynt af detaljer skal måles nøjagtigt op. Når jeg laver smykker, er min passer et vigtigt arbejdsredskab. Opmålning til små detaljer og afstand markeres med passers tynde streg. Der er mange personlige valg, hvor placering er vigtig.

Når I vælger vielsesringe hos mig er jeres ønsker vigtig. I er derfor med til at bestemme alle detaljer.

 

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.