Et par vielsesringe files
med en grov rustik overflade

På guldsmedens værksted er ægte håndværk i højsæde.

Alle smykker og vielsesringe bliver håndlavet. Jeg laver selv alle smykkerne. Det giver jer en garanti for at jeres personlige ønsker bliver opfyldt. På billedet bliver et par ringe filet med en grov rustik overflade. Det er en meget populær overflade hos mine kunder.

Alle valg er med til at gøre ringene til jeres personlige design. Jeg hjælper jer med faglig vejledning og gode råd. 

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.