Forlovelsesring med håndlavede
blomster som pynt

Forlovelsesring, blomster pynt på kvindens feminine guldring. Smykke med fine håndlavede guldblomster fra mit eget Guldsmedeværksted.

Vielsesringe må gerne være pynteringe og anderledes med flere detaljer. Jeg designer ofte små blomster til smykker, hvor kunden ønsker feminin pynt der er håndlavet. På foto filer jeg guldblomster der skal sidde på forlovelsesringe til kvinder sammen med brillanter. På mit Guldsmedeværksted speciallaver jeg flere forskellige slags blomster. Her er det Forglemmigej, som jeg har i mit eget smykkedesign Blomsterflora. Køb Blomsterflora smykker som forskellige slags øreringe, ørestikkere og ørehængere, men også som vedhæng og charms. Jeg designer og fremstiller også guld roser, både som roser på stilke med fine blade, og fyldte udsprungne roser. Det er også muligt at få de forskellige roser på fingerringe.

De små blomster er i guld og i en tykkelse som tåler at blive båret på fingerringe. Det er pynt som er meget feminint og klæder hånden. Der kan sidde små diamanter i midten af guldblomster. Placering på ring kan være symmetrisk men også asymmetrisk som i naturen. Ved et møde vil jeg lægge forskellige forslag op på en prøvering så I kan se det færdige resultat før I beslutter jer for jeres valg af blomsterring.

Dette par forlovelsesringe blev båret efter frieri som forlovelsesringe. Til bryllup blev de pudset op som nye ringe og brugt som vielsesringe.

Se flere af mine blomster design under kategori øresmykker, vedhæng og ringe.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.