Fine blomster som pynt
på kvindens ring

Smykker med fine blomster.

Vielsesringe må gerne være pynteringe med fine detaljer. Jeg laver små blomster til alle smykker, hvor kunden ønsker feminin pynt. På foto filer jeg en guldblomst der skal sidde på kvindens forlovelsesringe sammen med brillanter. Jeg laver flere forskellige slags blomster på mit værksted. Her er det Forglemmigej, som jeg i min smykkeserie kalder for Blomsterflora. Jeg laver også roser, både som roser på stilke med fine blade, og fyldte udsprungne roser.

Se flere blomster under kategori øresmykker, vedhæng og ringe.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmeden. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer -Jeres valg af vielsesringe er vigtig. Ringene skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.