Romantisk hjertering files efter
kundens personlige ønsker

Håndlavede kærlighedsringe, hjerteringe efter personlige ønsker og design.

Alle smykker fra mit værksted er håndlavede fra eget guldsmedeværksted. Det giver jer et utal af muligheder for at få et smykke som passer til jer. En hjertering er en rigtig sød kærlighedsgave, også som morgengave til hende du elsker. Hjerteringe files efter den ønskede bredde, antal og form på hjerter. Hjerter kan være buttede, slanke og symmetriske eller asymmetriske i facon. I kan også vælge imellem 8 forskellige guld farver i 14 karat guld. Skal ringen være blank eller ønsker I en rustik overflade, er det også jeres valg. Der kan være et enkelt eller flere hjerter som har en anden guld farve end resten af hjertering. Diamanter i ring, kan isættes med den placering som I bedst kan lide.

Hjerteringen kan bruges som frierring, forlovelsesring eller vielsesring. Det er en ring som er meget romantisk og hvor kvinden ønsker et lækkert design med hjerter. Derfor sælges den også som pyntering til kvinder, der selv køber ringen. Hjerter er filet så de har facon og føles rar at røre ved.

Design hjertering sammen med Guldsmeden. Håndlavet på eget værksted. Kontakt mig gerne for mere info.

Valg af håndlavede vielsesringe

Få faglig vejledning og gode råd hos Guldsmed. Kontakt mig gerne direkte for spørgsmål og rådgivning. Jeg vil gerne fortælle hvilke muligheder jeg kan tilbyde jer – Jeres valg af håndlavede vielsesringe er vigtig. Ringe skal føles rare at have på, og I vil fremover glædes over at kigge på jeres hånd og se symbolet for jeres kærlighed. Et evigt minde for jer efter bryllup.

Se også under min FAQ-side gode råd til jeres valg af vielsesringe.