Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://mariaprokesch.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Ved at bede om at blive kontaktet accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger. Ved at udfylde formularen accepterer du at blive kontaktet af os: mariaprokesch.dk

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, e-mail adresse samt eventuelt en besked til os. Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at kontakte dig, præcis som du har bedt os om. 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres dine data. Hvor længe, vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem.

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Vi deler ikke dine informationer med nogen. Dat bliver udelukkende brugt til vores egen brug, for at gøre siden så brugervenlig som muligt.