Rosetring i guld med mandarin
granat og diamanter

Rosetring i 18 karat guld med en stor orange ædelsten og små hvide diamanter hele vejen rundt om. Stenen er en smuk orange facetteret mandaringranat. En kraftig damering hvor roset er integreret i ringen. Damering er håndlavet og bestilt som utraditionel frierring.

En roset er et smykke hvor en stor centersten er omgivet af små mindre sten i en kreds. På denne frierring er det en Halo effekt der kendes fra de lysende cirkler der kan forekomme rundt omkring solen, eller andre lyskilder. Det betyder at solen eller som her center stenen, bliver fremhævet på smukkeste vis.

Sten kan sættes fast på mange forskellige måder. Her er alle diamanter forsænket ned i guldet, hvilket giver en god beskyttelse af sten til en ring der bliver brugt til hverdagsbrug.

Mandaringranaten er en meget smuk ædelsten med et flot spil når den er facetteret.

SOLGT

Alle ringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Denne frierring er voluminøs med de mange diamanter og det kraftige design.

Andre smykker med rosetringe

Rosetring i hvidguld med diamanter i cirkel

Rosetring i hvidguld
med diamanter i cirkel

Rosetring, cirkel smykke, i 14 karat hvidguld, med et utraditionelt unikt smykkedesign. En anderledes roset ring, hvor centersten har samme størrelse som de diamanter som sidder rundt omkring. Ringen er håndlavet med design, der har luft imellem den brede cirkel og...

læs mere
Rosetring, til vielse med rosenslebet naturbrun diamant

Rosetring, til vielse med rosenslebet
naturbrun diamant

Et sæt eksklusive vielsesringe, håndlavet i 18 karat rødguld. Rosetring til kvinde med en rosenslebet naturbrun diamant og hvide brillanter rundt om. Den store diamant i midten er dråbeslebet og roset er bygget op efter dens form. Farve på sten er sart lysebrun som...

læs mere