Rosetring i hvidguld
med diamanter i cirkel

Rosetring, cirkel smykke, i 14 karat hvidguld, med et utraditionelt unikt smykkedesign. En anderledes roset ring, hvor centersten har samme størrelse som de diamanter som sidder rundt omkring. Ringen er håndlavet med design, der har luft imellem den brede cirkel og centersten i midten. De 7 diamanter er fattet i en rustik hvælvet skive af hvidguld.

En rosetring er en dekorativ roset der altid består af en centersten, omgivet af andre sten rundt om. En roset i botanik, er blade der stråler ud fra alle sider og ligner en blomst i formen. Det kan så gøres mere eller mindre tydeligt i smykker. Facon eller slibning af centersten kan være forskellig fra rund, som denne fingerring, til oval eller dråbeformet. Andre slibeformer som hjerte i roset er også meget smukt. Oftest er centersten en større sten end dem rundt omkring. Det gør derfor denne hvidguldsring helt særligt, samt den måde ringen er bygget op omkring cirkel på. Sten kan være diamanter eller andre ædelsten i forskellige farver og slibninger.

SOLGT

Alle dameringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Smykkedesign bliver tilpasset efter hvilken sten og form du vælger. Kontakt mig for et møde.

Andre smykker med rosetringe

Rosetring i guld med mandaringranat og diamanter

Rosetring i guld med mandarin
granat og diamanter

Rosetring i 18 karat guld med en stor orange ædelsten og små hvide diamanter hele vejen rundt om. Stenen er en smuk orange facetteret mandaringranat. En kraftig damering hvor roset er integreret i ringen. Damering er håndlavet og bestilt som utraditionel frierring. En...

læs mere
Rosetring, til vielse med rosenslebet naturbrun diamant

Rosetring, til vielse med rosenslebet
naturbrun diamant

Et sæt eksklusive vielsesringe, håndlavet i 18 karat rødguld. Rosetring til kvinde med en rosenslebet naturbrun diamant og hvide brillanter rundt om. Den store diamant i midten er dråbeslebet og roset er bygget op efter dens form. Farve på sten er sart lysebrun som...

læs mere