Facetteret Tahitiperle
enkelt design med brillant

Perlevedhæng i 18 karat guld med mørkegrå Tahitiperle, facetteret med mønster i toppen. Perlerne fra Tahiti har et meget tykt perlemorslag der gør det muligt at slibe dem på en måde man ellers kun ser med ædelsten. Perlen changere med både lilla og grønne farver, som bliver fremhævet af omgivelsernes farver og lys. Enkelt design af vedhæng med diamant.

Perlen er dråbeformet og hænger i enkelt guldvedhæng. Guldet er bukket og smedet så den danner en fin krølle som viser diamanten frem. Vedhæng er blankpoleret.

Perlerne fra Tahiti er kulturperler som bliver dyrket i østers på perlefarme. Der er stor fokus på miljø og dyrkning af muslingerne som er deres fremtid. Rent vand og havmiljø giver de optimale betingelser for muslingen så de kan producere de smukke perler.

1 x 0,05 ct TW(G)vvs diamant (brillant).

Pris: 9.100,- kr
Perlevedhæng som på foto er på lager.

Smykker med graveret og slebet perler

Alle kulturperler af god kvalitet og tykt perlemorslag kan graveres og slibes. Særligt perler fra Tahiti er velegnet da perlemorslag er minimum 0,8-1 mm tykt. Perle har tusindvis af tynde mikroskopiske lag af perlemor. De graverede perler har ofte mønster som også kendetegner tatoveringer på Tahiti.

Perler bliver kvalificeret om lyset skinner i overfladen eller om perle har orient hvor lyset reflektere fra perlens indre og igennem alle lag. Når perler bliver slebet med facetter forstærkes effekt af orient, og farvespil får en helt speciel dybde.

Kulturperler, specielt fra Tahiti, har et meget tykt perlemorslag. Det er omkring 0,8-1 mm  tykt og meget hårdt. Det gør at perler kan slibes og graveres som en anden ædelsten. Der kan fremkomme de smukkeste farvespil i perler når der bliver slebet i perlemorslagene. Når perler slibes med facetter er det perler af høj kvalitet da slibningen fremhæver perlens særenheder som den har fra naturens side. Det betyder at perler med mange pikkeringer eller mathed også vil blive fremhævet.

Få gode råd om holdbarhed og opbevaring af perlesmykker hos Guldsmed. Jeg vejleder gerne og giver gode råd.

Design smykker med graveret og slebet perler

Facetterede Tahiti perler, Koniske ørehængere i guld

Facetterede Tahiti perler,
Koniske ørehængere i guld

Facetterede Tahiti perler i enkle koniske ørehængere, 18 karat guld med diamanter. Kultur perler er slebet med små blanke facetter, hvilket giver hver perle et skønt farvespil i forskellige nuancer. Et par perler med både lilla, grønne og mørkegrå/sorte farver der...

læs mere
Perle med slebet mønster, enkelt guldvedhæng

Perle med slebet mønster,
enkelt guldvedhæng

Perlevedhæng med hvid ferskvandsperle og 18 karat guld. Ophænget er helt enkelt i design. Perlen har fået slebet et mønster i perlen, som fine streger. Mønster i perlen følger perlens form, som enkelte steger. Der er det samme mønster hele vejen rundt. Smukt og enkelt...

læs mere
Egeblade i guld, agern vedhæng med graveret Tahiti perle

Egeblade i guld, agern vedhæng
med graveret Tahiti perle

Egeblade i guld med slebet perle fra Tahiti der ligner agern. Et unikt smykke. Perlevedhæng guld 18 karat med en graveret Tahiti perle. Den graveret perle har facetter der ligner en lille agern. Jeg har derfor valgt design til perle med to rustikke egeblade. Egeblade...

læs mere