Perle med slebet mønster,
enkelt guldvedhæng

Perlevedhæng med hvid ferskvandsperle og 18 karat guld. Ophænget er helt enkelt i design. Perlen har fået slebet et mønster i perlen, som fine streger.

Mønster i perlen følger perlens form, som enkelte steger. Der er det samme mønster hele vejen rundt. Smukt og enkelt perlevedhæng der passer både til kort kæde og lang halskæde. Perlen er en hvid ferskvandsperle. Guldvedhæng er lavet så den følger perlens smukke form og er filet så den bliver helt smal hvor kæden går igennem. Det giver en lethed til hele smykke og en helhed i det enkle design.

Guldet er blankpoleret men kan også laves rustik efter ønske. Vedhænget bliver også fremstillet i 18 karat hvidguld og 18 karat rosaguld efter ønske.

Perle: ca. 11,5 x 14 mm

Pris uden kæde: 5.800,- kr

(Priser på kæder følger dagspriser for guld, kontakt mig for yderligere info)

Smykker med graveret og slebet perler

Alle kulturperler af god kvalitet og tykt perlemorslag kan graveres og slibes. Særligt perler fra Tahiti er velegnet da perlemorslag er minimum 0,8-1 mm tykt. Perle har tusindvis af tynde mikroskopiske lag af perlemor. De graverede perler har ofte mønster som også kendetegner tatoveringer på Tahiti.

Perler bliver kvalificeret om lyset skinner i overfladen eller om perle har orient hvor lyset reflektere fra perlens indre og igennem alle lag. Når perler bliver slebet med facetter forstærkes effekt af orient, og farvespil får en helt speciel dybde.

Kulturperler, specielt fra Tahiti, har et meget tykt perlemorslag. Det er omkring 0,8-1 mm  tykt og meget hårdt. Det gør at perler kan slibes og graveres som en anden ædelsten. Der kan fremkomme de smukkeste farvespil i perler når der bliver slebet i perlemorslagene. Når perler slibes med facetter er det perler af høj kvalitet da slibningen fremhæver perlens særenheder som den har fra naturens side. Det betyder at perler med mange pikkeringer eller mathed også vil blive fremhævet.

Få gode råd om holdbarhed og opbevaring af perlesmykker hos Guldsmed. Jeg vejleder gerne og giver gode råd.

Design smykker med graveret og slebet perler

Facetterede Tahiti perler, Koniske ørehængere i guld

Facetterede Tahiti perler,
Koniske ørehængere i guld

Facetterede Tahiti perler i enkle koniske ørehængere, 18 karat guld med diamanter. Kultur perler er slebet med små blanke facetter, hvilket giver hver perle et skønt farvespil i forskellige nuancer. Et par perler med både lilla, grønne og mørkegrå/sorte farver der...

læs mere
Facetteret Tahitiperle enkelt design med brillant

Facetteret Tahitiperle
enkelt design med brillant

Perlevedhæng i 18 karat guld med mørkegrå Tahitiperle, facetteret med mønster i toppen. Perlerne fra Tahiti har et meget tykt perlemorslag der gør det muligt at slibe dem på en måde man ellers kun ser med ædelsten. Perlen changere med både lilla og grønne farver, som...

læs mere
Egeblade i guld, agern vedhæng med graveret Tahiti perle

Egeblade i guld, agern vedhæng
med graveret Tahiti perle

Egeblade i guld med slebet perle fra Tahiti der ligner agern. Et unikt smykke. Perlevedhæng guld 18 karat med en graveret Tahiti perle. Den graveret perle har facetter der ligner en lille agern. Jeg har derfor valgt design til perle med to rustikke egeblade. Egeblade...

læs mere