Lillefinger ring i guld
med buet signet

Lillefinger ring i guld med buet top. Håndlavet signetring til dame 14 karat lyst guld, med naturbrune diamanter. Damering er massiv og bygget op som en smal signetring hvor guldet er i forløb og sidderne danner toppen. På siden sidder to naturbrune brillanter i farven chokolade. I toppen, på selve signet fladen sidder en naturfarvet champagne brillant. Smukke farver på diamanter der passer godt til guldets lyse farve. Elegant damering med sten.

En signet ring er en klassisk fingerring som er med en flade hvor signet kan graveres. Denne damering har i stedet en helt blank bue kun pyntet med den champagnefarvet diamant, der er placeret asymmetrisk. På sider er lillefinger ringen matteret rustik. Håndlavet lillefingerring i lyst guld. Jeg har 8 forskellige guld farver i 14 karat guld. Valg til dig når du ønsker håndlavede smykker.

Lillefingerringe med design der passer til din stil. Alle ringe er håndlavet hvilket betyder at du kan design din egen ring sammen med Guldsmeden. Jeg tilbyder et møde hvor jeg rådgiver og hjælper med detaljer. Kontakt mig for yderligere information.

Signet ring til dame som lillefinger ring. Håndlavet i guld, lyst 14 karat guld

Signetring til dame som lillefinger ring. Håndlavet i guld, 14 karat lyst guld. Toppen har en elegant filet bue.