Signetring med personligt
symbol, blomst & sten

Signetring med personligt symbol, en blomst og sten i håndlavet design. Håndlavet guldring til dame i 14 karat guld med personligt symbol med blomst. Ringen er delt op i to forskellige farver guld, hvidguld og gult guld. I toppen er der i stedet for den traditionelle flade top, en halvrund fordybning hvor blomsterblade er loddet i. I midten sidder en lille diamant som centrum for mønster. Guldringen er blankpoleret, men står nede i fordybningen rustik, så blomst fremstår tydeligere. Hver af de små blomsterblade i damering er symbol for familien.

En signetring kan bruges til at fremhæve et budskab. Hele ringen bygges op omkring formen på toppen. Signet ring i guld til dame, er en elegant ring. Design med harmoni med enkelthed og alligevel flere små detaljer, der gør den speciel og anderledes. En signet ring bæres ofte på lillefinger eller ringfinger.

SOLGT

Alle ringe til kvinder er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Denne signetring er skabt i samarbejde med kunden der gav ring i gave til sin kære hustru.