Lillefingerring som gallaring,
med guldblade og rød turmalin

Lillefingerring som gallaring designet til højre lillefinger. Håndlavet unika ring i guld, 14 karat og rød ædelsten, Ringen splitter i to på hver side og hver “gren” har deres eget liv, hvor tre grene ender i et blad og den sidste har en navette slebet rød turmalin siddende. To af grenene har brillanter asymmetrisk fattet i små grabbe fatninger. En smuk detalje på lillefinger ring i guld. Et smykkedesign af en voluminøs damering til lillefinger.

Der kan være forskel på hvordan en lillefingerring sidder på venstre og højre hånd. En gallaring som denne ring, fylder meget på finger. I design med asymmetri er der taget hensyn til både bevægelighed og plads, så ringen sidder perfekt på højre hånd. En lilefingerring til dame har mulighed for at fylde mere da finger naturligt kun har en nabofinger hvor der ofte er mere afstand når lillefinger stritter. Det gør det også meget velegnet at have en gallaring på lillefinger og en ring som skiller sig ud.

En navette er en spids oval form, som er en meget populær stenslibning. Navette slibes både som cabochon (glat rundet / hvælvet) og som her med med facetter. En form der minder om et blad og med facetter reflekter slibningen lyset smukt i turmalinen. Guldring med sten, håndlavet efter ønske om design og valg af ædelsten. Håndlavede smykker fra Guldsmed får et personligt præg. Kontakt mig for et designmøde.

SOLGT

Ringe til lillefinger håndlavet, så personlige ønsker kan opfyldes. Design egen ring sammen med faglært Guldsmed. På vores møde vil jeg vejlede og hjælpe dig med hvordan din ring kan se ud.

Damering i lækkert design med guldblade og navetteslebet rød turmalin. Håndlavet.

Gallaring der fylder smukt på hånden. Lillefinger ring set fra siden hvor de tre små brillanter vender væk fra hånden og ses tydeligt for andre end kvinden.

Damering med sten og 14 kt guld. Lillefinger ring i eksklusivt design med brillianter. Unika fra Guldsmeden.

Her ses hvordan guld blade på damering bukker elegant og følger finger. En håndlavet cocktailring i guld der også kan bruges til hverdag.

Gallaringe

Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget på hånden, prydet med fine detaljer og som giver ekstra opmærksomhed. Typisk en ring som på grund af dens størrelse og detaljer ikke er specielt praktisk til hverdagsbrug, men skøn at bære ved specielle lejligheder.

Andre Gallaringe, Cocktailringe

Cocktailring, sommerfugl i guld med diamanter

Cocktailring, sommerfugl
i guld med diamanter

Gallaring i 14 karat guld, sommerfugl med mange fine detaljer. Smuk og stor fingerring til kvinde med farvet sten, både hvide og behandlede farvede diamanter. Sommerfugl er pyntet asymmetrisk med hjerte, uens udsavninger og smukke brillanter. En kombination af blank...

læs mere
Cocktailring, buttet blomst, ædelsten og diamanter

Cocktailring, buttet blomst,
ædelsten og diamanter

Cocktailring, stor blomst i 14 karat guld med gul ædelsten. Guldringen er en håndlavet gallaring med bløde former, hvor buttede blomsterblade omkranser en facetteret lemon kvarts. Stenen er specialslebet til denne guldring. På det ene blomsterblad sidder 7 små...

læs mere