Feminin blomster på damering
i guld med diamanter

Feminine blomster på damering i guld, 14 karat med diamanter. Håndlavet smykkedesign fra Guldsmed. En stor sten, en fin brillant, som centrum på blomsterring. På hver side af guldring sidder små rustikke blomster, der ligner den fembladet forglemmigej. Et par guldkugler er placeret som ekstra pynt på den blankpoleret damering. Mindre diamanter i blomster og guldkugle giver ekstra liv til den håndlavet damering. Et smukt asymmetrisk og elegant design omkring den store diamant.

På Guldsmede værkstedet bliver blomsterringe håndlavede i flere forskellige smykkedesign. Jeg designer både små enkle blomster og større fyldige roser. Da alle er håndlavede ringe er du med til at bestemme hvordan blomst skal se ud og hvordan de skal placeres på ringen. Det giver unikke muligheder for en personlig ring til kvinder.

Pyntering er blankpoleret hvilket fremhæver den store brillant og de fine rustikke forglemmigej blomster. Kontraster i overflade og pynt giver liv til guldring når den bæres på hånden. Små detaljer der fuldender design af damering. På et møde vil vi snakke om mulighederne for dig og hvordan din ring og detaljer skal se ud.

SOLGT

Damering er håndlavet på eget værksted. Jeg opfylder også gerne dine ønsker. Kontakt mig, så vi sammen kan designe blomsterring til dig.

Fingerring til kvinde, med blomster i guld og stor sten. Individuelle valg

Placering af blomster så det giver fri bevægelighed for fingre. Damering er filet så den er kraftigere oppe ved pynt end i bagskinnen. Det gør at blomsterring sidder bedre på finger og er mere elegant.