Tre farver guld asymmetrisk,
med grene og blomster

Feminin blomsterring i tre farver guld med blomster. Fingerring er håndlavet med runde guldtråde i 14 karat rosaguld, hvidguld og gult guld. Guldtråde er bukket og smedet så de ligner fine grene, der snor sig rundt omkring finger. Damering er bred samtidig med den har et let udtryk.

To små blomster, der ligner forglemmigej og en større blomst som har dobbelte blomsterblade er loddet fast på grenene. Guldring er rustik og med en struktur, så ringen får et natur udtryk med flora i design. I alle tre blomster er der en diamant i midten, som giver ringen liv.

Blomsterring med sten:  i alt 0,03 carat TW(G)VVS brillanter (diamanter i brillantslib)

SOLGT

Alle blomsterringe er håndlavede så personlige ønsker kan opfyldes. Der kan vælges imellem et utal af muligheder i design. På et møde vil vi snakke om hvad du kan lide og hvor meget ringen må fylde på hånden. Jeg vejleder og giver gode råd. Jeg er faglært Guldsmed og har stor erfaring med mit håndværk.

Ringe med blomster 

Platin og 18 karat guld brede vielsesringe med detaljer

Platin og 18 karat guld
brede vielsesringe med detaljer

Platin og 18 karat guld, brede vielsesringe med blomster og sten i hendes ring. Et par brede vielsesringe i platin og 18 karat guld, som både er rustikke og blanke. Damering med blomster og diamanter. Sten er hvide brillanter placeret både i fatning der stikker op og...

læs mere
Buttede rosaguld vielsesringe, bølgende og med blomster

Buttede rosaguld vielsesringe,
bølgende og med blomster

Et par vielsesringe i 14 karat rosa guld i bølgende form. Ringe har tre bølger som følger hinanden parallelt. Begge ringe er elegant buttede og børstet matte. Damering med tre feminine blomster i hvidguld og sten. Blomsterne er fembladet blomster med tydelige...

læs mere