Unik perle smykke,
svævende elefant i fuld figur

Unik smykke, elefant i fuld figur, Tahiti perle dekoreret med 18 karat guld og brillanter Svævende elefant vedhæng i lang guldkæde med diamant i brillantslib, som frit kan svinge rundt. Den glade elefant er håndlavet med små fine guldben i bevægelse på vej til eventyr. Hovedet har jeg formet så det passer til perlens form med store blafrende ører. Elefanten har fået et meget enkelt design og er derfor i helt blankt guld. Unika perlevedhæng til lang halskæde.

Elefanten er et særpræget dyr, der er kæmpestort og som fascinere både ved deres størrelse og ved deres adfærd. Elefanten har et meget elegant og majestætisk udtryk. De er kløgtige, har god hukommelse og på mange måde ens med os mennesker i de familiære bånd og i de relationer som har stor betydning. Elefanten er derfor for mange et yndlingsdyr, som vi ønsker beskyttet og bevaret.

Sten i elefant smykke: i alt 0,03 carat TW(G)VVS diamanter (brillanter)
Brillant i kæde: 1 x 0,08 carat TW(G)VVS

Elefantsmykke som på billede er på lager.

(Priser på kæder følger dagspriser for guld, kontakt mig for yderligere info)

Unikke elefant vedhæng med perle fra Tahiti og a8 karat guld. Håndlavet eksklsivt design

Bagende af den svævende elefantvedhæng, hvor den smukke perle også har den perfekte form. En lille brillant sidder i halespidsen. Et smukt og dekorativt elefant smykke som kan dreje rundt og er spændende at se på fra alle sider.

Unik barok perle fra Tahiti, perfekt krop til elefant vedhæng i 18 karat guld

Barok perle fra Tahiti, den perfekte krop til elefanten. Den grå sorte farve og formen er helt perfekt til design. Perlen changere med lilla og grønne farver når lyset ændre sig. Muslingen, den dygtige østers, er blevet podet med en hel rund perlemorskugle og har selv lavet denne perfekte form til det unikke elefantsmykke.

Unika smykke

Denne perle er helt unik i dens form. Designet har jeg lavet specielt til den. Den kan derfor ikke genskabes 100 % da tilsvarende perle ikke kan skaffes igen.

Der vil fremkommer flere unika smykker hvor jeg har genbrugt samme design ide, men tilpassede til den enkelte unikke perle.