Unika elefant smykke med kasket,
Tahiti perle med guld

Elefant vedhæng med kasket, et unika smykke håndlavet i 18 karat guld med stor barok perle. Helt unik Tahiti perle med den perfekte form som elefanthoved. Dekoreret med kasket, en fin solhat der er lavet til den lille knop som perlen har (se billede længere nede). Knoppen er en naturlig vækst som muslingen selv har designet. Den svungne snabel er også perlevedhængets ophæng. Øjne med små sten, hvide diamanter og de store guldøre giver elefanten liv. Et anderledes og flot guldvedhæng der er håndlavet specielt til denne Tahiti perle. Unika perlevedhæng der er rigtig flot til lang halskæde.

Elefantens store øjne og blide væsen er ikke til at stå for. Mange er fascineret af det store dyr med den karakteristiske lange snabel. Snablen er for elefanten vældig praktisk og har en meget fintfølende lugtesans. Snablen består af muskler, som motorisk kan tage et enkelt græsstrå eller rive et helt træ op med rod. Elefanten kommunikere med sin snabel sammen med sine artsfæller og kan som en ekstra bonus suge vand op, som kan sprøjtes ud igen med en voldsom kraft. Et enestående dyr.

Elefanten er ofte med i eventyr om dyr. Den har mange sympatiske egenskaber som hukommelse, visdom og troskab. Dette elefant smykke har den svungne magiske snabel som sit ophæng, stærk som den er. Solhatten gør elefanten klar til et anderledes eventyr, hvor den vil vise sin troskab til den som bærer smykket.

I elefantens snabel sidder en 0,04 carat TW(G)VVS brillant. Øjnene har hver 1 x 0,01 carat TW(G)VVS brillant.
En brillant er altid en diamant. Det er den perfekte slibning af diamanten for at lyset reflektere optimalt, som gør at den må benævnes brillant.

Barok Tahiti perle: 16 mm Ø
Brillanter (diamanter i brillantslib), i alt 0,06 carat TW(G)VVS

Elefantvedhæng er på lager.

(Priser på kæder følger dagspriser for guld, kontakt mig for yderligere info)
Unika elefant, en Tahiti perle som vedhæng. Snabel og øjne er håndlavet i 18 karat guld. Diamanter som øjne og pynt.

Elefantens hoved set fra modsat side. Øre er lavet luftige så den smukke perle ses, og ikke bliver gemt væk. Den organiske form på øre er med til at understrege design af elefanten som et anderledes og helt særligt guldsmykke.

Unika barok Tahiti perle, perfekt form til smykke som elefanthoved.

Unika barok Tahiti perle, den perfekte form til smykke som elefanthoved. Den store perle er dekorativt fotograferet på et andet af havets vidunder, en forstenet søstjerne.

Farven på perlen er lysegrå med smuk glans og et stort farvespil der også har blå og lilla nuancer i den lysegrå farve.

Unika smykke

Denne perle er helt unik i dens form. Designet har jeg lavet specielt til den. Den kan derfor ikke genskabes 100 % da tilsvarende perle ikke kan skaffes igen.

Der vil fremkommer flere unika smykker hvor jeg har genbrugt samme design ide, men tilpassede til den enkelte unikke perle.