Birdie cocktailring, unika fugl:
Tahitiperle med guld og diamanter

Birdie  Cocktailring, unika med barok Tahiti perle. Pyntet op med 18 karat guld og diamanter blev det til en fugl, Birdie. Vinger og hale er håndsmedet og filet så de passer perfekt til perlens unikke form. Diamanter i øjne og vinger understreger stilen hos Birdie, som et eksklusivt smykke. Den trekantet form på ringen, gør at Birdie ikke drejer rundt på fingeren, men sidder majestætisk. Et håndlavet smykke hvor alle detaljer, er en samlet helhed i design.

Navnet Birdie, valgte jeg allerede den dag jeg købte perlen hos min perleleverandør. Jeg var helt sikker på at perlen som unika smykke, ville blive til en meget speciel fugl med sit helt eget eksklusive liv. Nederst på siden ses billedet af den smukke barokke perle uden pynt og pragt. En barok perle er en perle som er uens i facon og hvor muslingen har bestemt at den indpodede perle får sit eget liv.

Birdie holder med sine fødder godt fast i guldringen, og sidder lidt på skrå. Gallaring med perle der er designet som unika smykke. En meget anderledes og utraditionel damering der kan bæres til fest og galla. Dansk smykkedesign fra Guldsmed Maria Prokesch, udført på eget værksted.

Brillanter: 13 x 0,01 carat TW(G)VVS

SOLGT

Unika gallaring er håndlavet og kan ikke gengives da Tahitiperle er barok og helt unik. Ved ønske om en ring med Tahitiperle, afhænger design af den valgte perle og dine ønsker. Jeg har på lager et stort udvalg af spændende kulturperler. Kontakt mig som Guldsmed for et designmøde, hvor vi sammen designer din damering.

Cocktailring med barock Tahitperle, med detaljer i 18 kt guld og brillanter. Unikum fugl siddende på trekantet ring.

Birdie, damering set fra oven. Her ses tydeligt den barokke og perfekte form på perlen, som er skabt til at være en eksklusiv og smuk fugl på gallaring.

Håndlavet smykke med unika perle fra Tahiti med guld og diamanter. Anderledes design af ringe

Lille fin detalje med diamant i halespidsen på Birdie. Den trekantede damering, er håndsmedet med runde hjørner der sikre at pynten med Birdie, ikke drejer rundt på finger. En type af fingerring som sidder rigtigt godt på hånden.

Unika barok Tahitiperle bliver til håndlavet smykke hos Guldsmed Maria Prokesch

Muslingen er blevet podet med én perlemorskugle og har selv besluttet at speciallave den unikke form på perlen. Tahiti perler ændrer ofte farvenuance alt efter naturlys/ kunstlys og farverne på omgivelserne omkring dem. Her ses den smukke perle inden den bliver til unika smykke som gallaring. En smuk ring med Tahitiperle.

Unika smykke med perle

Denne perle er helt unik i dens form. Smykkedesign er håndlavet unika, specielt til perlen. Smykke kan derfor ikke genskabes 100 % da tilsvarende perler ikke kan skaffes igen. Perle er ikke slebet, men brugt direkte som østers har frembragt. Muslingen har lagt de fineste perlemorslag ovenpå en indpodet rund perlemorskugle. Keshi perler er uden perlemorskugle, men en unik perle hvor østers har produceret perle uden kerne.

Der vil fremkommer flere unika smykker hvor jeg har genbrugt samme design ide, men tilpassede til den enkelte unikke perle.

Gallaringe

Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget på hånden, prydet med fine detaljer og som giver ekstra opmærksomhed. Typisk en ring som på grund af dens størrelse og detaljer ikke er specielt praktisk til hverdagsbrug, men skøn at bære ved specielle lejligheder.

Andre Gallaringe, Cocktailringe

Cocktailring, sommerfugl i guld med diamanter

Cocktailring, sommerfugl
i guld med diamanter

Gallaring i 14 karat guld, sommerfugl med mange fine detaljer. Smuk og stor fingerring til kvinde med farvet sten, både hvide og behandlede farvede diamanter. Sommerfugl er pyntet asymmetrisk med hjerte, uens udsavninger og smukke brillanter. En kombination af blank...

læs mere
Cocktailring, buttet blomst, ædelsten og diamanter

Cocktailring, buttet blomst,
ædelsten og diamanter

Cocktailring, stor blomst i 14 karat guld med gul ædelsten. Guldringen er en håndlavet gallaring med bløde former, hvor buttede blomsterblade omkranser en facetteret lemon kvarts. Stenen er specialslebet til denne guldring. På det ene blomsterblad sidder 7 små...

læs mere