Cocktailring, buttet blomst,
ædelsten og diamanter

Cocktailring, stor blomst i 14 karat guld med gul ædelsten. Guldringen er en håndlavet gallaring med bløde former, hvor buttede blomsterblade omkranser en facetteret lemon kvarts. Stenen er specialslebet til denne guldring. På det ene blomsterblad sidder 7 små diamanter, (brillanter) strøet tilfældigt.

Lemonkvarts er en ædelsten som er gul med et svagt grønligt skær. Den er transparent og til smykkesten bruges en høj kvalitet som oftest er meget ren, uden synlige indeslutninger. Når lemon kvarts slibes optimalt har den et flot spil der fanger lyset og sender glans retur. Kvarts findes i mange smukke farver, og den gule variant har fået navn efter den gule citrusfrugt.

Cocktailring er en stor pompøs damering. Derfor er design speciallavet så ringen føles rar at bære på finger og hånden ubesværet har fuld bevægelighed. Detalje der er vigtigt i valget af en gallaring som også gerne bæres til hverdag.

Brillanter i alt 0,07 ct TW(G)VVS
Sten: 13 mm Ø

SOLGT

Alle gallaringe er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes.

Maria Pokesch bærer her de store Blomsterflora ørehængere i 18 kt guld med mørkegrå Tahitiperler

De smukke facetter i stenen fanger lyset. Lemonkvarts er en sten som findes i mange forskellige spændende slibninger.

Kontakt mig gerne for at høre om de mange muligheder for specialslib og håndlavede smykker.

Gallaringe

Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget på hånden, prydet med fine detaljer og som giver ekstra opmærksomhed. Typisk en ring som på grund af dens størrelse og detaljer ikke er specielt praktisk til hverdagsbrug, men skøn at bære ved specielle lejligheder.

Andre Gallaringe, Cocktailringe

Cocktailring, sommerfugl i guld med diamanter

Cocktailring, sommerfugl
i guld med diamanter

Gallaring i 14 karat guld, sommerfugl med mange fine detaljer. Smuk og stor fingerring til kvinde med farvet sten, både hvide og behandlede farvede diamanter. Sommerfugl er pyntet asymmetrisk med hjerte, uens udsavninger og smukke brillanter. En kombination af blank...

læs mere