Cocktailring, sommerfugl
i guld med diamanter

Gallaring i 14 karat guld, sommerfugl med mange fine detaljer. Smuk og stor fingerring til kvinde med farvet sten, både hvide og behandlede farvede diamanter. Sommerfugl er pyntet asymmetrisk med hjerte, uens udsavninger og smukke brillanter. En kombination af blank poleret og rustikke overflader. Vingerne er bukket så sommerfugl med følehorn ser mere levende ud og har et smukt liv.

Sommerfugl ring fylder meget på hånden, men kan sagtens bruges til hverdag og ikke kun fest. Selve ringskinnen er smal i forhold til størrelse på sommerfugl. På grund af dette design føles den ikke stor at have på og der er fuld bevægelighed til fingre. Specielt og smukt design af en stor damering med sten og mange fine detaljer.

SOLGT

Damering er håndlavet så personlige ønsker kan opfyldes. Design af gallaring så den passer til din hånd og stilart.

Ring, gallaring, i 14 kt guld som sommerfugl med brillanter i anderledes design. Håndlavet af guldsmeden

Sommerfugl-ringen har en ringskinne der splitter i to ved pynten. Det giver en mere integreret ring, samt at den sidder rigtigt godt på hånden.

Gallaringe

Gallaring og Cocktailringe, er to forskellige navne på samme slags store voluminøse ringe. Ringe der fylder meget på hånden, prydet med fine detaljer og som giver ekstra opmærksomhed. Typisk en ring som på grund af dens størrelse og detaljer ikke er specielt praktisk til hverdagsbrug, men skøn at bære ved specielle lejligheder.

Andre Gallaringe, Cocktailringe

Cocktailring, buttet blomst, ædelsten og diamanter

Cocktailring, buttet blomst,
ædelsten og diamanter

Cocktailring, stor blomst i 14 karat guld med gul ædelsten. Guldringen er en håndlavet gallaring med bløde former, hvor buttede blomsterblade omkranser en facetteret lemon kvarts. Stenen er specialslebet til denne guldring. På det ene blomsterblad sidder 7 små...

læs mere