Ametyst ørehængere, guld
med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld med diamanter. Enkle og utraditionelle ørehængere, 18 karat guld. Sten er facetteret ametyst, der er slebet som en stor flad dråbe. Der sidder to diamanter (brillanter) foran og en enkelt bagved den store lilla farve sten. Guld er bukket og formet som en enkel og simpel bøjle der elegant holder den flotte ametyst. Anderledes smykkedesign fra Guldsmede værkstedet.

Ametyst er en lilla ædelsten som findes både transparent og opak.Transparent betyder at ametyst kan have en smuk ensartet lilla farve hvor lyset bagved sten kan trænge igennem. Ametyst kan også være opak, et begreb der bruges når lyset ikke ses igennem. Når ametyst er opak eller kun lidt gennemsigtig, har ædelsten oftest flere nuancer af lilla sammen med hvide indeslutninger der ligger som streger i mønster. Til smykker og især ørehængere er den transparente ametyst meget smuk, og et godt valg. Den lilla sten fanger og reflektere lyset betagende og giver liv til smykker der hænger og bevæger sig.

Højde ørehængere med sten: ca 30 mm

Pris Ametyst øreringe med i alt 0,10 carat TW(G)VVS brillanter: 17.600,- kr

Køb ørehængere med smukke farver af ædelsten , sælges også hvidguld, 18 karat. Kontakt mig direkte for dine personlige ønsker.

Design ørehængere med Enkel Guldbøjle

Design enkel guldbøjle er håndlavet så den specielle slibeform af ædelstenen bliver fremhævet. Den buttede lidt flade dråbeformet sten er en smuk slibning og perfekt når ørehænger godt må fylde. Det særlige ved design er den elegante bøjle i guld som holder sten, helt enkelt. Diamanter både foran og bagved sten en eksklusiv detalje.

Forskellige muligheder (pris reguleres efter dine personlige valg):
● 18 karat alm guld eller 18 karat hvidguld, ved særbestilling også i 18 karat rosa guld.
● Ædelsten kan være slebet glatte eller med facetter. Der er forskellige smukke farve muligheder, alt efter dine ønsker.
● Vælg hvide diamanter TW(G)VVS eller farvede diamanter.

Vær med til at designe dine Enkle Guldbøjler med sten.

Ørehængere med design, Enkel Guldbøjle

Prasiolit ørehængere, enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere,
enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere, guld med sten, små diamanter som pynter. Smykkedesign er håndlavet til utraditionelle 18 karat guld ørehængere. Ædelsten er prasiolit, der er slebet som en stor flad dråbe med facetter. Design af ørehængere med en elegant guldbøjle som griber om...

læs mere
Rød turmalin, ørehængere i  enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i
enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i enkel & elegant design. 18 karat ørehængere guld, håndlavet med diamanter og smuk rød sten. Ædelsten er stor rød turmalin med facetter, der er slebet som en flad dråbe. Der sidder to brillanter foran og en enkelt bagved den store...

læs mere