Månesten ørehængere, enkle
øreringe med ædelsten & guld

Månesten ørehængere, enkle øreringe med ædelsten, guld og sten. Ørehængere i guld, 18 karat er utraditionelle i design. Sten er facetteret månesten, den er slebet med facetter i en stor, lidt flad dråbe. Der sidder to diamanter foran og en enkelt diamant bagved månesten. Et elegant og anderledes design til ørehængere med ædelsten der har fylde. Diamanter giver ekstra glans til smykket og fremhæver hele design.

Månesten er en feldspat, et mineral som har de egenskaber som kendetegnes ved ædelsten. En ædelsten er sten eller mineral med særlig skønhed og som har en hårdhed der gør den velegnet til at slibe og forarbejde. Lyseffekten har en stor betydning for ædelstens skønhed. Månesten har et helt særligt lysskær da sten har indeslutninger med tynde og fine lameller der reflekterer lyset. Den månesten som hænger i guld ørehængere, er opak og har en afdæmpet rosa farve som changere.

Højde på øresmykke: ca 30 mm

Pris hænge øreringe med månesten og med i alt 0,10 ct TW(G)VVS diamanter (brillanter): 16.200,- kr

Håndlavede ørehængere med flere forskellige farver af smukke ædelsten. Køb ørehængere med farvet sten og diamanter, enten i 18 karat guld, hvidguld eller rosa guld.

Ørehængere i 18 kt guld med stor farve sten, månesten og diamanter i eget design

På billedet ses det lette design af øreringe med sten. Bagpå ørehængere med månesten sidder en lille brillant, 0,01 carat Top Wesselton (G) VVS. Lige som brillant foran (0,03 ct TW(G)VVS) er det en lille guldtråd som holder fatningen der går lidt ned over månesten. Et eksklusivt smykkedesign til kvinder.

Design ørehængere med Enkel Guldbøjle

Design enkel guldbøjle er håndlavet så den specielle slibeform af ædelstenen bliver fremhævet. Den buttede lidt flade dråbeformet sten er en smuk slibning og perfekt når ørehænger godt må fylde. Det særlige ved design er den elegante bøjle i guld som holder sten, helt enkelt. Diamanter både foran og bagved sten en eksklusiv detalje.

Forskellige muligheder (pris reguleres efter dine personlige valg):
● 18 karat alm guld eller 18 karat hvidguld, ved særbestilling også i 18 karat rosa guld.
● Ædelsten kan være slebet glatte eller med facetter. Der er forskellige smukke farve muligheder, alt efter dine ønsker.
● Vælg hvide diamanter TW(G)VVS eller farvede diamanter.

Vær med til at designe dine Enkle Guldbøjler med sten.

Ørehængere med design, Enkel Guldbøjle

Prasiolit ørehængere, enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere,
enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere, guld med sten, små diamanter som pynter. Smykkedesign er håndlavet til utraditionelle 18 karat guld ørehængere. Ædelsten er prasiolit, der er slebet som en stor flad dråbe med facetter. Design af ørehængere med en elegant guldbøjle som griber om...

læs mere
Rød turmalin, ørehængere i  enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i
enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i enkel & elegant design. 18 karat ørehængere guld, håndlavet med diamanter og smuk rød sten. Ædelsten er stor rød turmalin med facetter, der er slebet som en flad dråbe. Der sidder to brillanter foran og en enkelt bagved den store...

læs mere
Ametyst ørehængere, guld med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld
med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld med diamanter. Enkle og utraditionelle ørehængere, 18 karat guld. Sten er facetteret ametyst, der er slebet som en stor flad dråbe. Der sidder to diamanter (brillanter) foran og en enkelt bagved den store lilla farve sten. Guld er bukket og...

læs mere