Hænge øreringe med blomster,
hvid månesten og diamanter

Håndlavede hænge øreringe, smukke ørehængere i 18 karat guld. Et design med blomster, hvid månesten og diamanter. Et par feminine og enkle ørehængere. Månesten er slebet som dråbe med mønster der drejer. Guldblomster i ørehængere er håndlavet med fem slanke blomsterblade.

Den mest kendte farve på månesten er de hvide som er transparente med et blåligt skær. Der findes flere andre forskellige farver af månesten som orange, rosa og grå og som her de hvide månesten. Denne månesten er translucent som betyder at man ikke kan se igennem den, men noget lys kan trænge igennem stenen. Det giver den et helt særligt skær sammen med den specielle slibning hvor sten er slebet med et drejende mønster.

Hænge øreringe har bevægelig pynt og kan dingle når de bevæges. Det giver liv til ørehængere og får ædelsten og diamanter til at funkle. Slibningen på dette par månesten fanger lyset i det utraditionelle slib.

Højde: ca 26-27 mm

Pris med 2 x 0,01 carat TW(G)VVS diamanter (brillanter): 9.900,- kr
Håndlavet ørehænger som på foto er på lager
Pris øreringe uden diamanter i blomster: 8.300,- kr

Køb guld ørehængere med farver af ædelsten der passer til dig. Efter ønske bliver øreringe også håndlavet i 18 karat hvidguld.