Rosakvarts ørehængere
melonslebet design & blanke blomster

Rosakvarts ørehængere i anderledes smykkedesign. Øreringe guld 18 karat, er håndlavet med design der passer til den helt specielle slibning af ædelsten. Håndlavede ørehængere, med rosa kvarts i 18 karat guld med blanke blomster og 2 x 0,01 carat farve behandlede lyserøde diamanter. Special slebet ædelsten og håndlavet smykke med unikt design.

Rosakvarts er slebet med melonslib delt op hele vejen rundt om sten. Melon slib, betyder at ædelsten er delt op i små felter der minder om frugtbåde. De blanke riller får lyset til at reflektere, hvilket giver den lyserøde sten en særlig udstråling.

De blanke blomster er håndlavet og skabt på Guldsmede værkstedet. Blomster er savet ud af en guldplade hvor de fem blomsterblade er tegnet op. Som udsavet guldblomst er de smedet i elegant skålform og med lille fatning loddet ovenpå. Muffe i guld, der holder rosa kvarts, er smedet med samme metode, men i en anden form der følger sten og med riller som melon slib. Fine detaljer der giver smykke et eksklusivt og elegant design. Ægte håndværk af øreringe.

Blankpoleret øreringe med lyserøde sten, pris med rosa kvarts: 13.700,- kr

Køb håndlavede ørehængere med sten og detaljer, som du ønsker.

Smykker fra egen kollektion, Guldsmed Maria Prokesch

De viste smykker er en del af min egen eksklusive smykkekollektion. Smykkedesign og fremstillingsproces foregår på eget Guldsmedeværksted, hvor håndværket er i højsæde.

Smykker bliver ikke solgt til Guldsmedebutikker, men sælges direkte til jer fra eget værksted. De viste modeller er eksklusive smykker og sælges derfor i 18 karat guld, som fremhæver gløden i guldet. Der er mulighed for at sætte sit eget personlige præg, ved valg af guld farver, ædelsten og perler.

Kollektionssmykker er som regel på lager eller kan leveres forholdsvis hurtigt. Kontakt mig for yderligere info.