Prasiolit ørehængere,
enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere, guld med sten, små diamanter som pynter. Smykkedesign er håndlavet til utraditionelle 18 karat guld ørehængere. Ædelsten er prasiolit, der er slebet som en stor flad dråbe med facetter. Design af ørehængere med en elegant guldbøjle som griber om prasiolit. En smuk pynt som er bevægelig fra ørekrog, hvilket giver liv til ædelsten. Der sidder to brillanter foran og en enkelt bagved den store sten.

Prasiolit er en meget smuk ædelsten som har et sart grønligt skær, der er tæt på det farveløse. Prasiolit er transparent, hvilket betyder at den er meget smuk når den er slebet med facetter der fanger lyset både udenpå og indeni stenen. Prasiolit tilhører kvarts familien som findes i mange flotte og forskellige farver. En smuk ædelsten som er meget velegnet til at slibe med facetter da dens hårdhed giver glans til sten.

Guld øreringe med sten: ca 30 mm

Pris Prasiolit ørehængere med diamanter, i alt 0,10 ct TW(G)VVS brillanter: 16.500,- kr

Enkelt og smukt smykkedesign af ørehængere. Der kan vælges øreringe med farver af ædelsten og i 18 karat hvidguld, efter dine ønsker.

Design ørehængere med Enkel Guldbøjle

Design enkel guldbøjle er håndlavet så den specielle slibeform af ædelstenen bliver fremhævet. Den buttede lidt flade dråbeformet sten er en smuk slibning og perfekt når ørehænger godt må fylde. Det særlige ved design er den elegante bøjle i guld som holder sten, helt enkelt. Diamanter både foran og bagved sten en eksklusiv detalje.

Forskellige muligheder (pris reguleres efter dine personlige valg):
● 18 karat alm guld eller 18 karat hvidguld, ved særbestilling også i 18 karat rosa guld.
● Ædelsten kan være slebet glatte eller med facetter. Der er forskellige smukke farve muligheder, alt efter dine ønsker.
● Vælg hvide diamanter TW(G)VVS eller farvede diamanter.

Vær med til at designe dine Enkle Guldbøjler med sten.

Ørehængere med design, Enkel Guldbøjle

Rød turmalin, ørehængere i  enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i
enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i enkel & elegant design. 18 karat ørehængere guld, håndlavet med diamanter og smuk rød sten. Ædelsten er stor rød turmalin med facetter, der er slebet som en flad dråbe. Der sidder to brillanter foran og en enkelt bagved den store...

læs mere
Ametyst ørehængere, guld med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld
med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld med diamanter. Enkle og utraditionelle ørehængere, 18 karat guld. Sten er facetteret ametyst, der er slebet som en stor flad dråbe. Der sidder to diamanter (brillanter) foran og en enkelt bagved den store lilla farve sten. Guld er bukket og...

læs mere