Rød turmalin, ørehængere i
enkel & elegant design

Rød turmalin, ørehængere i enkel & elegant design. 18 karat ørehængere guld, håndlavet med diamanter og smuk rød sten. Ædelsten er stor rød turmalin med facetter, der er slebet som en flad dråbe. Der sidder to brillanter foran og en enkelt bagved den store ædelsten, en samlet vægt på i alt 0,10 carat i topkvalitet der benævnes, Top Wesselton(G) VVS. Smukke ørehængere i guld med farvede sten der har sit eget smykkedesign.

Turmalin er en helt speciel og unik ædelsten, da den findes i mange forskellige farver og nuancer. Turmalin er nærmest en regnbue i farver. Den røde turmalin findes lyserød og som klar rød farve, ligesom dette par øreringe. Kvalitet af sten på billedet er i topkvalitet, turmalin er helt transparent og med en meget smuk glans. Når den røde turmalin er helt mørk har den ikke samme intense glans. Slibning og farveintensitet er afgørende for lysets refleksion i ædelstenen.

Højde: ca 28 mm

SOLGT

Denne størrelse, farve og slibning af rød turmalin er meget sjælden. Som et par rød turmalin, passer de perfekt sammen. Forekomst af ædelsten har en meget afgørende indflydelse på prisen, sammen med efterspørgelse. Prisen kan derfor variere alt efter tilgængelighed.

Køb hænge øreringe med farvede sten, der har smuk ædelsten og diamanter i smuk smykkedesign. Design håndlavet med ørehængere hvidguld, rosa guld eller som her guld, 18 karat.

Design ørehængere med Enkel Guldbøjle

Design enkel guldbøjle er håndlavet så den specielle slibeform af ædelstenen bliver fremhævet. Den buttede lidt flade dråbeformet sten er en smuk slibning og perfekt når ørehænger godt må fylde. Det særlige ved design er den elegante bøjle i guld som holder sten, helt enkelt. Diamanter både foran og bagved sten en eksklusiv detalje.

Forskellige muligheder (pris reguleres efter dine personlige valg):
● 18 karat alm guld eller 18 karat hvidguld, ved særbestilling også i 18 karat rosa guld.
● Ædelsten kan være slebet glatte eller med facetter. Der er forskellige smukke farve muligheder, alt efter dine ønsker.
● Vælg hvide diamanter TW(G)VVS eller farvede diamanter.

Vær med til at designe dine Enkle Guldbøjler med sten.

Ørehængere med design, Enkel Guldbøjle

Prasiolit ørehængere, enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere,
enkel guldbøjle med sten

Prasiolit ørehængere, guld med sten, små diamanter som pynter. Smykkedesign er håndlavet til utraditionelle 18 karat guld ørehængere. Ædelsten er prasiolit, der er slebet som en stor flad dråbe med facetter. Design af ørehængere med en elegant guldbøjle som griber om...

læs mere
Ametyst ørehængere, guld med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld
med enkel guldbøjle

Ametyst ørehængere, guld med diamanter. Enkle og utraditionelle ørehængere, 18 karat guld. Sten er facetteret ametyst, der er slebet som en stor flad dråbe. Der sidder to diamanter (brillanter) foran og en enkelt bagved den store lilla farve sten. Guld er bukket og...

læs mere